Dít is waarom 'GTST'-personage Nina Sanders niet op de gloednieuwe castfoto staat Beeld Feriet Tunc
Dít is waarom 'GTST'-personage Nina Sanders niet op de gloednieuwe castfoto staatBeeld Feriet Tunc

spoiler alert

Déze bekende nieuwslezer is binnenkort te zien in ‘GTST’

Kijkers van de hitsoap Goede tijden, slechte tijden kunnen binnenkort een bekende nieuwslezer in de serie spotten. Wie de soap via Videoland volgt, kan hem zelfs vandaag al zien.

Tara StokdijkFeriet Tunc

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Het gaat om nieuwslezer Antoine Peters! Hij heeft geen grote, nieuwe rol in de soap te pakken, maar mag toch een paar flinke volzinnen zeggen.

Antoine Peters in GTST

Antoine is in de eerste minuten van GTST-aflevering 6545 te zien. Wie hij precies speelt? Zichzelf! Als nieuwslezer vertelt-ie over Richard van Nooten (Edwin Jonker), die uit de gevangenis is ontsnapt. Niet eerder verscheen er een bekende nieuwslezer in de soap. Wél andere BN’ers, zoals Chantal Janzen.

Spectaculaire ontsnapping

“Een ontsnapping vanuit gevangenis De Nieuwe Schalk. Drugssmokkelaar Richard van N. wist op spectaculaire wijze te ontkomen uit de penitentiaire inrichting. Van N. werd recent opgepakt in Italië vanwege cocaïnesmokkel en moest zijn straf uitzitten in Nederland”, horen we Antoine zeggen. “Bij de ontsnapping werd een helikopter ingezet. Van N. werd opgepikt tijdens het luchten op de binnenplaats.”

Dankzij Ludo

Ludo (Erik Vogel) en Janine (Caroline de Bruijn) kijken naar de nieuwsuitzending op een laptop. “Eind goed, al goed”, reageert Ludo. Richard zat ten onrechte vast voor de drugssmokkel door Ludo. Maar onder druk van Janine, hielp Ludo hem uiteindelijk te ontsnappen.

Exit Richard en Billy

Nu is Richard naar het buitenland gevlucht. Zijn liefje Billy de Palma (Lone van Roosendaal) is hem achterna gegaan. Het vertrek van hun personages betekent ook de exit voor de beide acteurs.

GTST-ster Lone van Roosendaal over haar relatietherapie:

Bron: Videoland

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden