Déze bekende schrijfster is de nicht van Jan Roos Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
Déze bekende schrijfster is de nicht van Jan RoosBeeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Déze bekende schrijfster is de nicht van Jan Roos

Mediapersoonlijkheid Jan Roos schuift zijn mening niet onder stoelen of banken. Eerder deed hij dat bij PowNed en GeenStijl. Nu doet hij dat vooral in zijn YouTube-serie Roddelpraat, samen met Dennis Schouten.

Tara StokdijkBrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Jan heeft veel fans én veel haters. Zijn eigen nicht behoort eerder tot die laatste groep.

Jan Roos heeft een bekende nicht

Schrijfster Saskia Noort is de nicht van Jan! Hun moeders zijn namelijk zussen. Jan en Saskia kunnen elkaar alleen niet luchten of zien. Hoewel dat niet altijd zo was, pas in 2016 ging het mis en de twee kregen ruzie.

Ruzie

En van die ruzie kon de hele wereld meegenieten, het gebeurde namelijk openbaar op Twitter. Het begon met een discussie over de vluchtelingenproblematiek, maar mondde al gauw uit in persoonlijke verwijten.

Bekvechten op Twitter

Volgens Revu leek Saskia haar neef tussen de regels door over een kam te scheren met mannen die verantwoordelijk waren voor een massa-aanranding in Keulen. Als gevolg schoot Jan uit zijn slof over Saskia, met bewoordingen die we hier maar niet zullen herhalen.

Aangifte

In 2018 verbrak Saskia het contact, maar op het internet ging de ruzie door. Jan noemde zijn nicht ‘hypocriet en verschrikkelijk stupide’ en besloot Tweets over de ouders van Saskia de wereld in te slingeren. Voor Saskia reden genoeg om aangifte te doen.

Narcistische persoonlijkheid

“Ik ga aangeven dat hij privé informatie over mijn ouders post. En weet wie je volgt. Een pathologische leugenaar. Wij willen hem niet meer zien vanwege zijn gelieg en gedrag, zijn extreme gescheld, zijn obsessieve jaloezie en zijn narcistische persoonlijkheid”, liet Saskia weten.

Komt het nog goed?

Dat laatste gebeurde in 2020. We zijn inmiddels jaren verder, maar de band tussen de twee is niet hersteld. We kunnen wel raden wat Saskia van zijn YouTube-serie Roddelpraat vindt... Zou het ooit nog goed komen?

Saskia Noort: ‘Ik sta bij mijn kinderen bekend om mijn mislukte selfies’:

Bron: Revu, Mediacourant

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden