Familie Gillis: massa is kassa Beeld Friso Keuris
Familie Gillis: massa is kassaBeeld Friso Keuris

Déze BN’er maakt binnenkort zijn opwachting in ‘Familie Gillis: massa is kassa’

Kijkers van Familie Gillis: massa is kassa zien binnenkort een BN’er zijn opwachting maken in de realityserie. Rob Geus is natuurlijk dé hygiëne-expert van Nederland en daarom gaat hij miljonair Peter Gillis helpen zijn vakantieparken tiptop in orde te maken.

Doortje ScheepersFriso Keuris

Wat denk jij? Zal Rob van deze vakantieparken wél vrolijk worden?

Rob Geus in Massa is kassa

“Hatseflats! Rob Geus en ik hebben de handen ineengeslagen om een mooie kwaliteitsslag te maken op de Oostappen Vakantieparken”, schrijft Peter Gillis bij een kiekje van hen samen op Instagram. “We zijn begonnen op Vakantiepark Prinsenmeer. Op naar zoveel mogelijk tevreden vakantiegasten.”

Schoonmaakplan onder de loep

Peter schakelt Rob in om een rapport te maken met daarin verbeterpunten voor de vakantieparken. Er wordt niet alleen gekeken naar de horeca, maar ook naar het onderhoud van de accomodaties en parkfaciliteiten, zoals het zwembad, de glijbanen en de toiletgebouwen. Ook wordt het schoonmaakplan onder de loep genomen.

‘Daar word ik vrolijk van’

“Rob heeft een heldere visie en kijkt met frisse ogen naar alle onderdelen en dit is voor ons waardevol”, zegt Peter. “We proberen waar mogelijk dan ook direct door te pakken met de aanbevelingen.” Rob heeft zin om de handen weer uit de mouwen te steken en kan niet wachten op de vakantieparken aan de slag te gaan. “We gaan van ‘daar word ik foxwild van’ naar ‘daar word ik vrolijk van’.”

De samenwerking tussen Rob en Peter is dinsdag 15 maart om 20.30 uur op SBS 6 te zien in de realityserie Familie Gillis: massa is kassa.

Dit is waarom Rob Geus nóg een keer wil trouwen:

Bron: Peter Gillis, Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden