Vier Handen Op Eén Buik - Kim Kötter en Meli
 Beeld BNNVARA / SkyhighTV
Vier Handen Op Eén Buik - Kim Kötter en MeliBeeld BNNVARA / SkyhighTV

Deze BN’ers staan jonge moeders bij in nieuw seizoen ‘Vier handen op één buik’

In het kader van never change a winning formula keert Vier handen op één buik eind deze maand terug met een gloednieuw seizoen. BNNVARA onthult vandaag welke bekende moeders (en vader) dit keer de jonge moeders in spé bijstaan.

Renée MulckhuijseBNNVARA / SkyhighTV

Nog even geduld, want op 30 augustus keert Vier handen op één buik terug met de volgende bekende Nederlanders.

Vier handen op één buik 2022

De aanstaande moeders die zich voorbereiden op de komst van hun kindje worden ook in het nieuwe seizoen van het programma aangemoedigd door bekende gezichten. Zo begeleiden presentatrice Kim Kötter, schrijfster Heleen van Royen, zangeres Tabitha en schrijver Özcan Akyol en zijn vrouw, journaliste Anna van den Breemer, de meiden voor, tijdens en na de bevalling. Met hun ervaring in het ouderschap loodsen ze de kandidaten door deze spannende maar vooral bijzondere tijd.

Heleen van Royen kijkt uit naar het avontuur. “Het is mooi om vrouwen te ontmoeten die op het punt staan moeder te worden. De omstandigheden waarin ze een kind krijgen zijn meestal niet ideaal, maar ze doen hun best om er met onze ondersteuning het beste van te maken. Dat ze me zo dichtbij laten, vind ik heel bijzonder. Je bouwt een sterke band op en die blijft bestaan, ook na het programma.”

Mannelijke BN’er

Het gebeurt niet vaak dat een bekende man zijn opwachting maakt in het programma. Eerder werden Victoria Koblenko en haar man Lev al geprezen voor hun betrokkenheid in het programma. Dit seizoen doen Özcan Akyol met zijn vrouw Anna van den Breemer mee.

Eerste aflevering

Wanneer Özcan en Anna te zien zijn, is nog niet bekend. In de eerste aflevering volgen de kijkers namelijk de 20-jarige Meli, die wordt bijgestaan door Kim Kötter. Op haar vijftiende beviel Meli onverwachts van haar eerste kindje: dochter Nay-Zylla. Vier jaar later leert ze Geronimo kennen, raakt ze opnieuw in verwachting en bevalt van hun zoon.

De jonge ouders hebben veel ruzie en maken een einde aan hun relatie, waarna Meli ontdekt dat ze opnieuw in verwachting is. Ze komt voor een grote uitdaging te staan: ze heeft al twee kinderen, woont in een te klein huis, gaat nog naar school en heeft schulden. Maar voor de tweeling in haar buik zet ze door.

Vier handen op één buik is vanaf 30 augustus om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Bron: BNNVARA

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden