Raven van Dorst is een van de genomineerden voor de Televizier-Ster voor Talent en Presentator van 2022 Beeld BrunoPress/Patrick van Emst
Raven van Dorst is een van de genomineerden voor de Televizier-Ster voor Talent en Presentator van 2022Beeld BrunoPress/Patrick van Emst

Tromgeroffel

Deze BN’ers zijn genomineerd voor een Televizier-Ster voor Talent en Presentator van 2022

Een Televizier-Ster is de kroon op het werk van de Nederlandse televisiemaker. BN’ers doen er alles aan om stemmen te werven, in de hoop genomineerd te worden. Déze zes talenten en presentatoren is het gelukt.

Leonie CollombonBrunoPress/Patrick van Emst

Op 6 oktober vindt het jaarlijkse Televizier-Ring Gala plaats, waar het een weerzien van bekende Nederlanders is. De zaal zit die avond vol met televisiepersoonlijkheden die een Ster of Ring willen bemachtigen. Op woensdagavond werden de eerste nominaties voor de Televizier-Ster bekendgemaakt. In totaal bracht Televizier drie categorieën naar buiten: de Gouden Televizier-Ster Talent, de Gouden Televizier-Ster Presentator en de Gouden Televisie-Ster Jeugd.

En wie zijn er dan genomineerd?

Gouden Televizier-Ster Talent

Volgens traditie worden de kansmakers per categorie in een ander radio- of televisieprogramma verrast. Aan Radio 538 de eer om de genomineerden in de categorie Talent bekend te maken – het zijn Giel de Winter, Splinter Chabot en Soy Kroon. De Winter werd in eerste instantie bekend vanwege zijn eigen YouTubekanaal, terwijl we Chabot kennen van zijn talkshow. Kroon speelde onder andere in GTST en The Passion.

Gouden Televizier-Ster Presentator

Waar de genomineerden voor Talent het nieuws via de radio te horen kregen, werden de kanshebbers in de categorie Presentator verrast door RTL Boulevard. De eerste presentator die zijn nominatie overhandigd kreeg in een gouden envelop, was Tim Hofman. Daarop volgden Raven van Dorst en André van Duijn. Alledrie publiekslievelingen, want deze nominaties hebben ze te danken aan het grootst aantal stemmen.

Gouden Televisie-Ster Jeugd

Ook drie jeugdprogramma’s kregen goed nieuws, en dat kon natuurlijk door niemand minder dan het Jeugdjournaal gebracht worden. In de categorie Jeugd zijn Hallo, ik heb kanker van de EO, Steken en prikken van BNNVARA en Hands up van KRO-NCRV genomineerd.

Op de nominaties van de meest felbegeerde prijs, de Gouden Televizier-Ring, moeten we nog even wachten.

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden