Déze BN'ers zijn te zien in het nieuwe seizoen van de ‘Heel Holland bakt’-spin off ‘Doorbakken’ Beeld Omroep MAX
Déze BN'ers zijn te zien in het nieuwe seizoen van de ‘Heel Holland bakt’-spin off ‘Doorbakken’Beeld Omroep MAX

Déze BN'ers zijn te zien in het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland bakt’-spin-off ‘Doorbakken’

Gek op Heel Holland bakt? Dan kijk je waarschijnlijk ook graag naar de spin-off Doorbakken.

Tara StokdijkOmroep MAX

Op zondag 18 december gaat het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt van start. Nadat die allereerste aflevering op televisie is geweest, kun je Doorbakken kijken, exclusief op NPO Start.

Déze BN’ers doen mee

Er is weer een blik BN’ers opengetrokken voor het nieuwe seizoen van de spin-off. Zo zullen Maik de Boer, Ruben Nicolai, Famke Louise, Gerda Havertong, Remy Bonjasky, Eva Simons, kasteelvrouwe Emmy en rapper Donnie hun opwachting maken in Doorbakken.

Jubileum

Donderdag vond er een evenement plaats ter ere van het tienjarige bestaan van Heel Holland bakt. Tijdens dat evenement maakte Omroep MAX de namen bekend.

‘Doorbakken’

In Doorbakken wordt na de reguliere aflevering van Heel Holland bakt teruggekeken op de mooiste en spannendste momenten in de tent. Dit doet presentator André van Duin steeds samen met een bekende gast.

Nieuw seizoen ‘Heel Holland bakt’

Benieuwd naar welke kandidaten er meedoen aan Heel Holland bakt? Hier stellen we ze aan je voor. Ook vertelden we je al hoe de eerste aflevering eruit gaat zien.

André van Duin heeft een tv-hit in handen met ‘De grote kleine treinencompetitie’. Maar André had eigenlijk altijd al iets met treinen. Matthijs vertelt je er meer over:

Bron: Omroep MAX

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden