The Masked Singer Beeld RTL | Nick van Ormondt
The Masked SingerBeeld RTL | Nick van Ormondt

Déze BN'ers zitten volgens kijkers in de pakken van ‘The masked singer’

The masked singer is weer begonnen en de geruchtenmolen slaat nu al over uren. De eerste aflevering trok maar liefst 2.367.000 kijkers en zij denken nú al te kunnen raden welke BN’ers in de kostuums zitten.

Demi SchoenmakersRTL | Nick van Ormondt

Na de eerste aflevering is er al wat meer duidelijk over vijf personages en is er één kandidaat geraden. Ook zijn de laatste vier pakken bekendgemaakt. Wie denk jij dat waar in zit?

Let op: dit artikel kan spoilers bevatten.

Krokodil

Krokodil Beeld RTL | Nick van Ormondt
KrokodilBeeld RTL | Nick van Ormondt

De Krokodil is gek op shoppen en houdt van mooie kleding. Snelle dingen zijn haar ding en “ze kon haar kunsten haar hele leven afkijken.” De krokodil is spaarzaam met haar talent, wat haar haar internationale succes uiteindelijk bracht. Op Twitter kwam de naam Emma Heesters opvallend vaak voor.

Vogelverschrikker

Vogelverschrikker Beeld RTL | Nick van Ormondt
VogelverschrikkerBeeld RTL | Nick van Ormondt

De vogelverschrikker had hints als het platteland, angst voor vogels, Wie is de mol?, misdaad en metamorfose. De kijkers thuis denken door de stem meteen aan Marc-Marie Huijbregts.

Alien

Als we de hints mogen geloven was de Alien van plan om een sprong in het diepe te wagen. Hij gaat graag op vakantie in Italië om lekker te eten en houdt wel van een beetje zelfspot. Kijkers weten het zeker: Bram Krikke zit in het pak van de Alien.

Cupido

Cupido Beeld RTL | Nick van Ormondt
CupidoBeeld RTL | Nick van Ormondt

Cupido begaf zich wel eens op glad ijs, maar voelt zich tegenwoordig weer ‘kiplekker’. Fit en gezond blijven vindt hij namelijk erg belangrijk. Kijkers vinden dit een lastige en noemen verschillende namen, zoals Jamai Loman, Rolf Sanchez of Jaap Reesema.

Zwaan

Zwaan Beeld Screenshot RTL
ZwaanBeeld Screenshot RTL

Iedereen ging er in eerste instantie vanuit dat de Zwaan een vrouw was, maar het optreden zorgde voor wat verwarring. Toch kwamen er al snel namen als Marga Bult, Floortje Dessing, Raven van Dorst en Loiza Lamers genoemd.

Uiteindelijk viel de Zwaan in de eerste aflevering al af en moest ze haar masker afzetten. Tot grote verbazing bij Carlo Boszhard, Loretta Schrijver, Buddy Vedder en Gerard Joling zat niemand minder dan Anita Witzier onder het pak.

Bron: The masked singer, Twitter.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden