Déze oude bekende keert terug in ‘Goede tijden, slechte tijden’
 Beeld Jasper Suyk
Déze oude bekende keert terug in ‘Goede tijden, slechte tijden’Beeld Jasper Suyk

Déze oude bekende keert terug in ‘Goede tijden, slechte tijden’

Het is altijd leuk als een oude bekende terugkeert naar Meerdijk. Dit keer maakt Kenneth Herdigein, die de rol van Stanley Mauricius speelt, zich klaar voor een comeback.

Tara StokdijkJasper Suyk

Uit de maandtrailer van Goede tijden, slechte tijden blijkt dat hij in februari al op de buis verschijnt.

Stanley Mauricius is terug

Kenneth is sowieso niet vies van een comeback hier en daar. Zo was hij al in 2006, 2008-2009 en 2018 in de hitsoap te zien. Wat zijn personage nu komt doen in Meerdijk, is nog niet duidelijk. Zijn soapzoon Bing heeft momenteel geen grote verhaallijn in de serie. Zijn vrouw heeft voornamelijk geheime plannetjes achter zijn rug om, terwijl Bing vooral met BOKS bezig is.

Komt er een romance aan?

Stanley gaat ongetwijfeld voor reuring zorgen. Hij laat namelijk weten ‘in the mood for love’ te zijn. Een sappige romance in Meerdijk zou leuk zijn, want er lopen momenteel veel zware verhaallijnen en de nieuwe aanwinst, Rian Gerritsen, blijkt ook geen lieverdje te zijn.

Maandtrailer

In de maandtrailer zien we in ieder geval dat er veel staat te gebeuren in februari. Zo ook rond de familie Sanders. Ludo heeft het zwaar met alle bedreigingen en met Stefano lijkt het niet goed af te lopen. Kijk zelf maar even:

Kenneth Herdigein Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Kenneth HerdigeinBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Acteur Ferry Doedens heeft behoorlijk wat meegemaakt de afgelopen tijd. Zijn ontslag bij GTST, een cocaïneverslaving én meerdere relatiebreuken zorgden ervoor dat hij niet helemaal meer lekker in zijn vel zat. Inmiddels heeft Ferry de perfecte oplossing gevonden:

Bron: Televizier

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden