Déze twee geliefde 'GTST'-acteurs zijn ontslagen: “We waren in shock en verdrietig toen we het hoorden” Beeld Feriet Tunc
Déze twee geliefde 'GTST'-acteurs zijn ontslagen: “We waren in shock en verdrietig toen we het hoorden”Beeld Feriet Tunc

Déze twee geliefde 'GTST'-acteurs zijn ontslagen: “We waren in shock en verdrietig toen we het hoorden”

Helaas, twee geliefde inwoners van Meerdijk moeten hun spullen pakken. Acteurs Babette van Veen (speelt Linda Dekker) en Joep Sertons (speelt Anton Bouwhuis) zijn ontslagen.

Tara StokdijkFeriet Tunc

En dat is de twee niet in de koude kleren gaan zitten.

Verdrietig en in shock

“Het was echt even slikken", vertelt Babette donderdagavond in RTL Boulevard over het moment dat ze hoorde van haar ontslag. Joep laat weten: “Ze willen gaan werken met een kleinere cast en meer gastrollen. We waren wel enigszins in shock toen we het hoorden.” “En ook verdrietig", vult Babette aan.

Onverwachts

Ze vervolgt: “De kans dat je eruit vliegt, bestaat natuurlijk altijd. Maar ik ben nog nooit ergens uitgegooid, dus het was best even schrikken.” Babette speelde van 1990 tot 1998 in de soap en maakte in 2015 haar comeback. Ze wist van de koerswijzigingen van de serie, maar had ontslag niet zien aankomen: “Ik dacht, we doen dit met z’n allen. Maar we doen het dus niet met z’n allen.”

Afscheid

De personages Linda en Anton zijn nog maar twee weken in GTST te zien. We zullen ze dus al snel uit Meerdijk zien vertrekken. En dat is pijnlijk voor de acteurs: “Er is altijd een kans dat we terugkomen, maar daar gaan we niet vanuit. We gaan elkaar missen.”

Babette van Veen blijft geloven in de liefde

Bron: AD

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden