AMSTERDAM, 28-08-2021, AFAS Live 

Premiere van de nieuwe K3 Show (tevens afscheidsshows van Klaasje) in AFAS Live Amsterdam
FOTO: Brunopress/Patrick van Emst

Op de foto / On the photo: K3 - Marthe De Pillecyn , Klaasje Meijer , Hanne Verbruggen Beeld Brunopress/Patrick van Emst
AMSTERDAM, 28-08-2021, AFAS Live Premiere van de nieuwe K3 Show (tevens afscheidsshows van Klaasje) in AFAS Live AmsterdamFOTO: Brunopress/Patrick van EmstOp de foto / On the photo: K3 - Marthe De Pillecyn , Klaasje Meijer , Hanne VerbruggenBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Déze vrolijke dame neemt het K3-stokje van Klaasje over

Meer dan twintigduizend kandidaten schreven zich begin dit jaar in om hét nieuwe ‘K3tje’ te worden, nadat Klaasje bekend had gemaakt na zes jaar te willen stoppen. Slechts één dame of heer zou dat ene, felbegeerde plekje bemachtigen. Zaterdagavond werd na een wekenlange zoektocht de grote winnaar van K2 zoekt K3 onthuld.

Kim Van WeeringBrunopress/Patrick van Emst

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Na een wekenlange afvalrace waren er nog vier dames over: Amy, Celester, Diede en Julia. Een van hen mag het lege plekje naast Hanne en Marthe gaan opvullen. De razend spannende finaleshow werd gisteravond al bij onze zuiderburen uitgezonden; wij moeten nog even wachten om op televisie van de laatste liveshow te kunnen genieten.

‘Dromen komen uit’

Maar de grote winnares is dus al bekend. Niemand minder dan de Nederlandse Julia (19) uit Bergen op Zoom maakt van K2 weer K3. “We hebben gekozen voor de persoon waar we ons het beste bij voelen”, legde Hanne uit. Tot groot ongeloof van Julia zelf - die van blijdschap amper iets weet uit te brengen. “Dromen komen uit!”, reageert ze uiteindelijk.

Julia mag meteen flink aan de bak. Onder meer fotoshoots, repetities, interviews en het gloednieuwe K3-album inzingen staan op de bomvolle planning. Komend weekend treedt ze voor een uitverkocht Sportpaleis op en volgen er maar liefst zes Sinterklaasshows. En dan verschijnt aanstaande vrijdag ook nog de gloednieuwe clip van de single Waterval.

Julia met Hanne (links) en Marthe - die positief testte op het coronavirus en de finaleshow daardoor vanuit huis mee moest maken:

Bron: K2 zoekt K3, HLN

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden