Familie Meiland Beeld William Rutten
Familie MeilandBeeld William Rutten

Dit bouwen de Meilandjes om glurende fans op afstand te houden

De verf op de muren van hun Hengelose stulpje is nog maar net droog of de verhuiswagen rijdt alweer voor. De Meilandjes hebben dag gezegd tegen hun boerderij in de Achterhoek om hun intrek te nemen in een villa in de Noordwijkse duinen. Daar zijn Martien en Erica alleen niet gecharmeerd van dagjesmensen die het nieuwe stulpje van de Meilandjes willen bezoeken.

Renée MulckhuijseWilliam Rutten

Als de familie thuis is, hebben ze weinig zin in pottenkijkers. Om hun buren te vriend te houden en zichzelf wat privacy te gunnen, zetten Martien en Erica grof geschut in om mensen van buitenaf op afstand te houden. Dat schrijft De Telegraaf.

Meilandjes zeggen tot hier en niet verder

Bij een - met cash betaalde - villa van 2 miljoen euro hoort een goede beveiliging. Vooral als je net zo bekend bent als de Meilandjes. Nog vóór Martien en Erica hun intrek in de villa namen, werden buren al overspoeld met dagjesmensen die het toekomstige huis van hun televisiehelden wilden bekijken. Daar hebben Martien en Erica nu wat op bedacht: dit weekend wordt er een groot hek om de villa gebouwd.

“Geen Berlijnse Muur, maar wel een afrastering die duidelijk maakt: tot hier, en niet verder!” schrijft De Telegraaf. Hoewel de familie al bekend werd door in 2006 mee te doen aan Ik vertrek, zijn ze pas écht bekend geworden door het wel en wee in Frankrijk vast te leggen voor Chateau Meiland. Daardoor zal hun leven in Noordwijk, de plek waar ze vandaan komen, niet meer hetzelfde zijn als vroeger.

Ook jongste dochter Maxime en haar vriend Leroy hebben in Noordwijk een prachtig onderkomen gevonden.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: De Telegraaf

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden