Dit is de winnaar van ‘Expeditie Robinson: All Stars’: “Een echte Robinson” Beeld Videoland
Dit is de winnaar van ‘Expeditie Robinson: All Stars’: “Een echte Robinson”Beeld Videoland

Dit is de winnaar van ‘Expeditie Robinson: all stars’: “Een echte Robinson”

Na elf bloedstollende afleveringen is eindelijk bekend geworden wie de winnaar is van Expeditie Robinson: all stars. Kijkers laten massaal via Twitter weten dat de winst voor deze deelnemer meer dan verdiend is. Let op: dit artikel bevat spoilers.

Ismay GijsenVideoland

Ferry Doedens, Niels Gomperts en Dominique Hazeleger wisten het tot de finale te schoppen.

Pittige opdracht

De deelnemers krijgen tijdens de finale een pittige opdracht voorgeschoteld. Met een kruisboog moeten ze drie Robinson-symbolen raken. De pijlen liggen overigens niet voor ze klaar: Ferry, Niels en Dominique moeten die eerst vinden op het parcours dat ze afleggen.

Meestal blijft het tot de laatste minuut spannend wie er wint, maar dit seizoen is het direct duidelijk dat Niels zich de winnaar van Expeditie Robinson: all stars mag noemen. Hij heeft thuis een kruisboog en schiet in één keer alle drie de pijlen raak.

Euforisch moment

Het winnen van Expeditie Robinson is een euforisch moment voor Niels. “Op het moment dat ik win, gaan er gewoon beelden van mezelf als kind door mijn hoofd. Ik keek naar dit programma en droomde ervan om ooit te winnen”, vertelt de acteur na de winst. Hij noemt het dan ook een kinderdroom die uitkomt. “Ik ben echt superblij, euforisch en echt megatrots op mezelf, dat mag ik nu wel echt zijn. Ik kan niet wachten om het mijn vriendin en mijn zoon te vertellen.”

Reacties

Kijkers laten weten dat ze Niels een terechte winnaar vinden. Er zijn zelfs mensen die hem ‘de beste Robinson ooit’ noemen. Daarnaast hebben ze veel respect voor Ferry en Dominique. Hoewel de teleurstelling natuurlijk groot is, zijn ze heel trots op hun medekandidaat. ‘Wat een sportief einde’, schrijft een kijker. Een ander: ‘Die enthousiaste reacties zijn mooi om te zien.’

Bron: Videoland

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden