x Beeld Brunopress
xBeeld Brunopress

Dít is hoe de kinderen van Marco en Leontine Borsato er nu uitzien

Het nieuws rondom Marco en Leontine lijkt niet op te houden. De breuk, Marco die Leontine miste, hoe de twee weer aan het daten sloegen en hoe de relatie nieuw leven werd ingeblazen. Maar hoe gaat het eigenlijk met de kinderen van het koppel?

2016 vs nu

De gezinsfoto hierboven stamt uit 2016. Hoe zien ze er nu uit en hoe staat het ervoor met hun carrières en in de liefde? We zetten het op een rij.

Luca Borsato

We beginnen met de oudste van de drie Borsato-kinderen: Luca. Luca is inmiddels 22 jaar en timmert hard aan de weg als opkomend artiest. Op Instagram deelde hij regelmatig updates, maar die lijken verwijderd. Wellicht een poging om als artiest toch wat mysterieuzer over te komen. Luca is opgegroeid tot een knappe twintiger, inclusief baard en met golvend, donkerblond haar.

Scheiding

Luca deelde eind vorig jaar een foto waar hij onder zette hoe het jaar hem is bevallen. “2020. Waar moet ik beginnen? Chaos? Is dat het juiste woord? Geen idee.” Verder schrijft hij over de scheiding van zijn ouders. “Ook was dit jaar persoonlijk voor ons als familie een behoorlijk pittige zoals jullie allemaal hebben meegekregen. Een bittere pil om te slikken maar ook een nieuwe realiteit die ons weer dichter bij elkaar heeft gebracht in een andere vorm. Ik kan niet dankbaar genoeg zijn met alle lieve mensen om mij heen.” Inmiddels weten we dat de scheiding van zijn ouders niet definitief was.

Liefde

Er deden al vaak geruchten de rondte dat Luca zou daten met Temptation Island-verleidster Daisy Piras. Een echte relatie rolde daar nog niet uit, tot nu: een paar dagen geleden is de relatiestatus van Daisy op Facebook aangepast naar ‘in een relatie met Luca Borsato’. Eindelijk duidelijkheid dus: Daisy is de nieuwe schoondochter van Marco en Leontine.

Senna Borsato

De tweede in de rij is Senna Borsato. Hij is inmiddels 19 jaar oud. Eind 2019 zou hij voor langere tijd naar Italië gaan om de taal van zijn vader te leren, maar het is onduidelijk of dat door kon gaan door het coronavirus. Verder houdt Senna zich redelijk afzijdig op sociale media, zijn meest recente foto op Instagram is een post waarin hij schrijft trots te zijn op zijn vader:

Verder is de meest recente foto van Senna er eentje van eind 2019, waarin hij als een businessman-to-be poseert met een nieuwe bril:

Jada Borsato

De derde en laatste in de rij is Jada Borsato, de enige dochter van Marco en Leontine. Het mooie meisje is inmiddels 18 jaar en rondde dit voorjaar de middelbare school af. Wat gaat de tijd toch snel! Marco laat weten trots te zijn op zijn dochter, die nu ‘een nieuw hoofdstuk van het leven in slaat’.

Het is niet duidelijk of ze gaat studeren of verder gaat werken aan haar carrière als zangeres en (stem)actrice. Anders dan haar broers is ze zeer actief op sociale media en op haar Instagram verschijnt de ene na de andere prachtige foto:

Bron: Instagram, Story, Shownieuws, RTL Boulevard.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden