Robert ten Brink Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Robert ten BrinkBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Dít is wanneer Robert ten Brink gaat stoppen met ‘All you need is love’

Kerstavond betekent in vele huishoudens maar één ding, en dat is met de hele familie naar All you need is love kijken. Robert ten Brink (66) presenteert het al járen, maar laat weten toch ook een keer de handdoek in de ring te gooien.

Anne-Flore MullerBrunopress/Patrick van Emst

Aan Veronica Superguide vertelt hij wanneer hij verwacht te stoppen met de succesformule.

Coronaleed

Terwijl er door het coronavirus veel dingen niet door konden gaan, kunnen we dit jaar wel rekenen op een nieuwe editie van All you need is love. Dit jaar was het voor de presentator een eitje om mooie verhalen te vinden, vertelt hij. “Er is zo veel coronaleed van mensen die na lange tijd graag weer bij elkaar willen zijn”, aldus Robert.

Verre reizen

Toch blijft het wel spannend in hoeverre de reizen gemaakt kunnen worden, vervolgt hij. “We gaan natuurlijk naar Schiphol. Als het allemaal lukt hè, want het wordt door corona met de dag spannender wat wel of niet kan. De verhalen bij elkaar zoeken, dat is het probleem niet. Het zijn de praktische zaken waar we ons hoofd over breken.”

Pensioenleeftijd

Met zijn 66 jaar nadert de pensioenleeftijd, maar aan met pensioen gaan denkt de presentator nog niet. “Voor een tv-maker is met pensioen gaan anders dan wanneer je bij KPN werkt. Of piloot bent. Het zou in mijn geval betekenen dat alles ophoudt”, legt hij uit.

Combinatie van factoren

“De vraag is: stop je zelf een keer of laat je het gebeuren? In mijn geval zal dat een combinatie zijn. Het zal allemaal wat minder worden en wie weet gaan mensen ook denken: jeetje, daar heb je hem weer. Dat is een mooi moment om te zeggen: veel plezier ermee, ik ga door met mijn echte leven”, aldus Robert ten Brink.

Bron: Veronica Superguide

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden