Dít 'Lang leve de liefde'-stel gaat trouwen Beeld Still SBS
Dít 'Lang leve de liefde'-stel gaat trouwenBeeld Still SBS

Kijk mee!

Dít ‘Lang leve de liefde’-stel gaat trouwen

Ruim een jaar geleden waren ze te zien in Lang leve de liefde: Will en Willeke. Ze verlieten het huis smoorverliefd, na een date van maar liefst vier dagen.

Tara StokdijkStill SBS

Het stel is nog steeds samen én zetten nu de volgende stap.

Speciale aflevering

In een speciale aflevering van het programma, waarin wordt teruggeblikt met deelnemers, is te zien hoe Will zijn Willeke ten huwelijk vraagt. Tijdens een wandeling op het strand gaat Will op zijn knieën.

Aanzoek

“Wat ga je nou doen?”, vraagt Willeke. “Ik weet dat ik ooit ga trouwen. Ik heb hier twee ringetjes voor ons beiden, die ons zullen verbinden door het leven bij ons op aarde”, zegt Will. “O mijn God”, reageert Willeke, waarna hij haar de ring overhandigd.

Samenwonen

Het stel zette al eerder een andere relatiestap: ze zijn gaan samenwonen. Will verhuisde voor Willeke naar Friesland. Daar is Willeke hem dankbaar voor: “Ik vind het heel dapper dat hij Weesp heeft verlaten. En dat we de verhuizing met z’n tweeën gedaan hebben, ben ik heel trots op.”

Dat de liefde tussen de tortelduifjes gelijk opbloeide, dat zie je in deze schattige terugblik.

Fem wordt verrast door Marc-Marie Huijbregts.

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden