Dit raadsel over het ‘De slimste mens’-succes van Martin Rombouts houdt kijkers bezig Beeld KRO-NCRV
Dit raadsel over het ‘De slimste mens’-succes van Martin Rombouts houdt kijkers bezigBeeld KRO-NCRV

Dit raadsel over het ‘De slimste mens’-succes van Martin Rombouts houdt kijkers bezig

In een nieuwe aflevering van De slimste mens onthulde schrijver Martin Rombouts dat hij zijn succes te danken heeft aan de appversie van het programma. Tot diep in de nacht oefende hij met de mysterieuze ‘Heleen21’.

Ismay GijsenKRO-NCRV

Kijkers willen dolgraag weten wie die Heleen21 precies is.

Heleen21

Martin vertelt aan presentator Philip Freriks dat hij vóór zijn deelname veel oefende in de De slimste mens-app. “Dan krijg je een willekeurige tegenstander en op een gegeven moment speelde ik tegen Heleen21”, begint Martin zijn verhaal. “Zij was heel goed. Eerst speelden we één spelletje tegelijkertijd, daarna twee en toen drie. Op een gegeven moment, ik slaap vaak iets later dan gemiddeld, speelde ik vier spelletjes tegelijk tegen Heleen21.”

Reacties

Volgens Martin was Heleen21 nét iets beter dan hij. “Ik voelde een enorme band”, zegt de schrijver. Hij zou dan ook graag in contact komen met de geheimzinnige vrouw. “Stel je voor dat ze op de tribune zit”, fantaseert Philip enthousiast.

Niet alleen Martin en Philip zijn nieuwsgierig naar Heleen21, ook de kijkers thuis. ‘Wil Heleen21 zich melden bij de servicebalie’, schrijft iemand. Een ander vraagt zich af hoeveel tegenstanders deze vrouw heeft.

Bron: Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden