Dochter Carmen Pfaff deelt gezondheidsupdate: “Er wacht haar een lange revalidatie”

 Beeld ?unoPress/Patrick van Emst
Dochter Carmen Pfaff deelt gezondheidsupdate: “Er wacht haar een lange revalidatie” Beeld ?unoPress/Patrick van Emst

Shownieuws

Dochter Carmen Pfaff deelt gezondheidsupdate: “Er wacht haar een lange revalidatie”

De familie Pfaff heeft een paar moeilijke weken achter de rug. Carmen (67) krijgt onlangs tijdens een vliegreis naar Mallorca een hersenbloeding en moet in Palma in het ziekenhuis worden opgenomen. Haar dochter Kelly (45) laat nu weten dat ze inmiddels weer terug is in België, maar dat ze een lange revalidatie voor de boeg heeft.

Erandi Godinez?unoPress/Patrick van Emst

Carmen moest net zo lang in het ziekenhuis in Palma blijven tot haar situatie gestabiliseerd zou zijn en dat blijkt nu het geval te zijn. Ze is teruggevlogen naar België en ligt daar nu in een ziekenhuis op de afdeling neurologie. Volgens dochter Kelly blijft ze positief en houdt ze de moed er in, maar het is nog niet duidelijk of ze blijvend letsel heeft opgelopen.

Afwachten

Pas over een paar maanden zullen ze weten wat voor schade is aangericht. “Je kunt het vergelijken met een overstroming: terwijl het water zich langzaam terugtrekt, wordt de eventuele onderliggende schade duidelijk”, zo vertelt ze aan HLN. “Er wacht haar nog een revalidatie van minstens zes maanden.”

Privacy respecteren

Kelly vraagt de media om de rust van haar familie zo veel mogelijk te respecteren, zodat ze zich volledig kunnen focussen op het herstel van Carmen. “Da’s nu het allerbelangrijkste”, aldus Kelly.

Bron: HLN

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden