Dorian Bindels is opgelucht over vertrek bij GTST: ‘Ik wil even tijd voor mezelf’ Beeld Brunopress
Dorian Bindels is opgelucht over vertrek bij GTST: ‘Ik wil even tijd voor mezelf’Beeld Brunopress

Dorian Bindels is opgelucht over vertrek bij ‘GTST’: “Ik wil even tijd voor mezelf”

Na ruim vier jaar neemt de acteur die Daan Stern in Goede tijden, slechte tijden speelde afscheid van Meerdijk. Voor Dorian Bindels is het een opluchting dat het erop zit.

Birgit RoobolBrunopress

In een interview met de makers van GTST en RTL Boulevard is hij openhartig over zijn vertrek. Dorian vertelt dat de beginperiode heel overweldigend was. De eerste weken liep hij met spanning rond op de set, omdat er zoveel op hem afkwam. Toen hij eenmaal zijn draai had gevonden, bleef het geregeld zwaar voor de acteur vanwege de lange dagen.

Zelfgekozen vertrek

“Het vraagt ook best wel wat om hier dag in dag uit die rol zo goed mogelijk neer te zetten. Ik wilde ook weleens even tijd voor mezelf. Het besluit te stoppen voelde dan ook als een opluchting, al gaat hij de mensen met wie hij al die jaren werkte wel missen.”

Dorian wil na vier jaar Meerdijk ook graag nieuwe dingen uitproberen. “Ik ben acteur geworden om zoveel mogelijk verschillende dingen te spelen. Ik heb hier geweldige dingen mogen spelen, maar het was wel altijd hetzelfde personage. Ik wilde dus heel graag dit niet als mijn eindstation zien en op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen.”

Of dit het einde voor Daan Stern betekent? Dat weet Dorian niet. “Zeg nooit ‘nooit’!”

Het afscheid van Daan was op dinsdag 27 december om 20:00 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden