‘Een huis vol’-familie Buddenbruck geeft update over zoon Miguel na hartinfarct Beeld Brunopress/Patrick van Emst
‘Een huis vol’-familie Buddenbruck geeft update over zoon Miguel na hartinfarctBeeld Brunopress/Patrick van Emst

‘Een huis vol’-familie Buddenbruck geeft update over zoon Miguel na hartinfarct

De familie Buddenbruck uit het televisieprogramma ‘Een huis vol’ kreeg de schrik van hun leven deze week, toen zoon Miguel plotsklaps een hartinfarct kreeg. Snel werd hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Twee dagen later deelt zijn moeder op Instagram een update.

Leonie CollombonBrunopress/Patrick van Emst

De ‘Buddenbruckjes’ zijn dankzij hun televisieoptreden in Een huis vol een geliefde familie geworden. Veel Nederlanders leefden dan ook massaal mee toen moeder Thalia op Instagram vertelde over de 21-jarige Miguel die door een hartinfarct was getroffen. Dat gebeurde inmiddels twee dagen geleden. Nu vertelt ze in een nieuwe story hoe het met zijn gezondheid is gesteld.

Update na hartinfarct

Gelukkig gaat het om positief nieuws: ‘Met Miguel gaat het naar omstandigheden goed. Hij moet nu even een stapje terug nemen, rustig aan doen en vooral geen stress. En luisteren naar zijn lichaam’, zo lezen we op Instagram. Ook bedankt ze haar volgers voor alle lieve berichtjes en steunbetuigingen. Miguel herstelt momenteel nog in het Duitse ziekenhuis waar hij na het incident heen werd gebracht. Vanwege strenge coronaregels in het land, mogen zijn ouders niet bij hem op bezoek.

Geschrokken

Dat de 21-jarige jongen door een hartinfarct werd getroffen, zorgde voor geschrokken reacties. Eerder liet Thalia weten bang te zijn ‘dat Miguel ertussenuit ging glippen’. In een Instagram-story richtte ze zich tot haar zoon: ‘Lieve knul, wij houden heel veel van jou. Je hebt ons allemaal laten schrikken. Maar vergeet niet, wij zijn er voor jou. Je bent een sterke jongen met al veel op je pad, maar nu moet je even een stapje terug doen.’

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden