‘Een huis vol’-kijkers raken niet uitgepraat over de pet van vader Cudogham 
 Beeld KRO-NCRV
‘Een huis vol’-kijkers raken niet uitgepraat over de pet van vader Cudogham Beeld KRO-NCRV

‘Een huis vol’-kijkers raken niet uitgepraat over de pet van vader Cudogham 

Niet de vakantie van de familie Jellies of de verjaardag bij familie Zeldenrust, maar de pet van Iven Cudogham is het gesprek van de avond op Twitter. ‘Wat heeft die man toch onder die pet?’

RedactieKRO-NCRV

Kijkers raken er niet over uitgepraat.

Vakantiehuis bezichtigen

De familie Cudogham is op zoek naar een vakantiehuis in de natuur en had in de aflevering van dinsdagavond een bezichtiging op de Veluwe. Moeder Cynthia droomt van een huis aan het strand, maar een vakantiehuis met een bos in de buurt lijkt haar ook niet verkeerd. Met een busje rijdt het gezin van negen daarom naar hun potentiële vakantiestek in de Veluwe.

Verbouwen

Het is een pittige klus om een betaalbaar vakantiehuis te vinden voor negen man, maar de familie Cudogham denkt vooral in kansen. Terwijl ze door het vakantiehuis wandelen bedenken Cynthia en Iven hoe ze de woning kunnen verbouwen om iedereen een slaapplek te geven.

Reacties

Op Twitter zijn kijkers niet bezig met het vakantiehuis, maar met de pet van Iven. Ze realiseren zich dat ze vader Cudogham nog nooit zonder pet hebben gezien in het programma. Zelfs aan tafel doet hij het niet af. ‘Wat heeft die man toch onder die pet?’ vraagt een kijker zich af. ‘Die pet van Cudogham moet operatief verwijderd worden, dat zien we morgen’, grapt een ander. Ach, wij vinden vader Cudogham juist hartstikke stijlvol.

Bron: Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden