Eloise van Oranje: “Raar dat ik onder zo'n vergrootglas lig”
 Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Eloise van Oranje: “Raar dat ik onder zo'n vergrootglas lig”Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Eloise van Oranje: “Raar dat ik onder zo’n vergrootglas lig”

Op social media deelt Eloise van Oranje regelmatig foto’s en filmpjes van haar leven. Sindsdien wordt de 19-jarige gravin overal herkend en haalt ze regelmatig het nieuws. Zo ging onlangs de roddel dat Eloise zwanger zou zijn. In de podcast Dunc & Co vertelt ze openhartig over wat dit met haar doet.

Lize de BontBrunopress/Patrick van Emst

De gravin studeert aan de hoge hotelschool en dat levert als bekend persoon soms best ongemakkelijke momenten op. “Ik had geluk met mijn stage en dat het een boetiekhotel was”, vertelt ze in de podcast. “Daar kwamen heel veel internationale mensen, dus dat was prima. Maar als er dan Nederlandse mensen waren, dan vroegen ze aan mijn collega’s: ‘Is ze dat..?’”

Praten met iedereen

Ook op school maakt ze wel eens dingen mee. “Ik ben echt heel sociaal en vind het leuk om met iedereen te praten. Als er een nieuwe stroming kwam, dan stelde ik me aan iedereen voor. Dan gebeurde het wel eens dat iemand zei: ik ken jou al”, vertelt ze. “Dan denk ik: oké... maar ik wil ook gewoon jouw naam weten.”

Vergrootglas

Verder vertelt de gravin dat ze er in het begin erg mee bezig was of mensen haar herkenden.“Iedere keer als iemand naar me keek, dacht ik: herken je me of niet?” Gelukkig heeft Eloise dat naar eigen zeggen los kunnen laten, maar ze blijft het raar vinden dat ze onder ‘zo’n vergrootglas’ ligt. “Er wordt gelet op de kleinste dingen en alles wordt veel groter gemaakt dan het is.”

Eloise van Oranje: “Mijn moeder is veel meer stylish dan ik”

Bron: Dunc & Co

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden