Erica Meiland: “Dat Johan Derksen is gecanceld, gaat veel te ver” Beeld Brunopress
Erica Meiland: “Dat Johan Derksen is gecanceld, gaat veel te ver”Beeld Brunopress

Erica Meiland: “Dat Johan Derksen is gecanceld, gaat veel te ver”

Als er iemand is die weet hoe het is om gecanceld te worden, dan is het Erica Meiland wel. Waarschijnlijk daarom valt ze nu Johan Derksen bij.

Tara StokdijkBrunopress

In een interview met Weekend laat Erica weten wat ze ervan vindt dat veel bedrijven en merken waar Johan mee samenwerkte, hem nu laten vallen.

Erica Meiland over Johan Derksen

“Dat hij gecanceld is door radiostations en theaters gaat echt te ver”, zegt Erica. Dinsdag werd bekend dat Johan stopt bij Vandaag Inside. Een verkeerde beslissing, vindt Erica.

Ik ga ze missen

“Zeker vind ik dat Johan had moeten doorgaan”, laat ze weten. “Ik ga de mannen missen en hoop dat ze zich nog bedenken.” Opmerkelijk, want de exit heeft ervoor gezorgd dat Chateau Meiland nu vijf dagen per week wordt herhaald.

Johan komt niet terug

Johan Derksen is er in ieder geval stellig over: “Ik ben ermee gestopt en daar laat ik het bij”, liet hij weten. “Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn in ieder geval niet met mij.”

Johan Derksen onder vuur

Mocht je het gemist hebben: Johan Derksen ligt zwaar onder vuur nadat hij lachend bij Vandaag Inside vertelde over hoe hij een bewusteloze vrouw gepenetreerd zou hebben met een kaars. Later ontkende hij dat verhaal weer en zei hij dat hij de kaars tussen haar benen zou hebben gezet.

Anti-islam uitspraken

Erica haalde een poos geleden ook de woede van veel mensen op haar hals, door anti-islamuitspraken te doen in haar boek. Hierdoor hebben veel bedrijven de samenwerking met de Meilandjes beëindigd.

Helaas voor Erica staat inmiddels niet elke ondernemer te popelen om haar te ontvangen:

Bron: Weekend

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden