Estavana grapt over gewichtstoename Rafael: “Als ik hem moet gaan rollen, gaat het te ver” Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Estavana grapt over gewichtstoename Rafael: “Als ik hem moet gaan rollen, gaat het te ver”Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Shownieuws

Estavana grapt over gewichtstoename Rafael: “Als ik hem moet gaan rollen, gaat het te ver”

Sinds hij is gestopt met voetballen krijgt Rafael van der Vaart (39) regelmatig grapjes naar zijn hoofd geslingerd over zijn gewichtstoename. Zijn vriendin Estavana Polman (29) vertelt in een interview met Beau Monde dat ze zelf absoluut geen problemen heeft met het feit dat hij wat kilootjes is aangekomen. Als professionele sporter snapt zij juist als geen ander dat hij na zijn voetbalcarrière de teugels heeft laten vieren.

Erandi GodinezBrunopress/Patrick van Emst

Rafael stopte eind november 2018 met zijn voetbalcarrière. “Ik snapte dat Rafael na zijn voetbalcarrière zei: ‘ik ga even niks doen’”, zo vertelt ze. “Je hebt jaren een heftig programma gevolgd, van de ene training naar de andere. Dat hoort bij het contract. Het is genieten als dat niet meer hoeft. We houden allebei van gezelligheid en lekker eten, dus hij heeft het er goed van genomen.”

“Ik vind het ook prima”

Dat dit betekent dat er ook wat kilo’s zijn aangekomen, is volgens haar meer dan logisch. Volgens Estavana heeft Rafael hier zelf totaal geen problemen mee en zij ook niet. “Ik vind het ook prima, als het maar niet te gek wordt. Als ik hem moet gaan rollen, gaat het te ver denk ik, haha.”

Eerdere huwelijk

Rafael en Estavana hebben al zes jaar een relatie en hebben samen een dochtertje, de 5-jarige Jesslynn. Rafael heeft uit zijn eerdere huwelijk met Sylvie Meis een zoon, de 16-jarige Damián.

Bron: Beau Monde

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden