Familie Jelies en Kraan uit Een huis vol tóch te zien op tv in speciale serie Beeld kro-ncrv
Familie Jelies en Kraan uit Een huis vol tóch te zien op tv in speciale serieBeeld kro-ncrv

Familie Jelies en Kraan uit ‘Een huis vol’ tóch te zien op tv in speciale serie

Fans van de familie Jelies en Kraan uit Een huis vol kunnen opgelucht ademhalen. De grote gezinnen zijn tóch niet van de buis verdwenen. Ze zijn niet te zien in het nieuwe seizoen, maar krijgen een eigen speciale serie rondom hun emigratie.

Birgit Roobolkro-ncrv

De familie Jelies en Kraan gaan namelijk een nieuw leven beginnen in het buitenland met hun grote gezinnen. De familie Kraan emigreert van Boskoop naar Luxemburg en de familie Jelies verlaat Tollebeek voor Spanje.

Een nieuw avontuur

Johan Jelies vertelde eerder al over de emigratieplannen: “Onze droom is om daar als gezin wat op te bouwen. Om een nieuw avontuur te beleven.” Ook de ‘mañana mañana’-levensstijl spreekt hem aan. En De Kraantjes gaan wonen én werken op een camping in Luxemburg. Vader de Kraan wordt daar manager van de camping.

Overeenkomsten

Een hoop overeenkomsten tussen de gezinnen. Maar behalve het programma, onderhouden de families ook warme contacten met elkaar. De familie Jelies en de Kraantjes zijn zelfs al bij elkaar op bezoek geweest en hopen elkaar ook op hun nieuwe bestemmingen nog eens op te zoeken.

Een huis vol

Spring je van enthousiasme uit je stoel? Wacht dan nog heel even: de speciale serie rondom de emigraties van de grote gezinnen is pas vanaf volgend jaar te zien.

Het nieuwe seizoen van de reguliere versie van een Een huis vol begint volgende week, maar zorgde voor wat opschudding. Het programma kent een aantal grote afwezigen. Zo is de familie Zeldenrust niet meer te zien, net als de familie Buddenbruck.

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden