null Beeld Stijn Ghijsen - KRO/NCRV
Beeld Stijn Ghijsen - KRO/NCRV

Familie Jelies uit ‘Een huis vol’ deelt droevig bericht: “Hond Borre levenloos gevonden”

De familie Jelies uit Tollebeek, die je kent van het populaire tv-programma Een huis vol, was de afgelopen anderhalve week wanhopig omdat hond Borre werd vermist. Zaterdag deelt de familie het nare bericht dat Borre is overleden.

Suzanna TimmerStijn Ghijsen - KRO/NCRV

“Na anderhalve week tussen hoop en vrees geleefd te hebben wij Borre vandaag levenloos gevonden”, schrijft moeder Janneke op Instagram bij een mooie foto van de hond. Het dier is gestorven in een mestput.

“Wat wij voor mogelijk hielden, maar toch zeer onwaarschijnlijk achten is toch gebeurd. Onze lieve Borre is op onbegrijpelijke manier toch in de mestput terecht gekomen. Door de sterke ammoniaklucht moet Borre onmiddellijk bedwelmd zijn geraakt”, zegt Janneke.

‘Borre heeft niet geleden’

Ze laat weten dat het gezin van elf er kapot van is. “Aan de andere kant dankbaar en opgelucht dat we hem gevonden hebben en weten dat hij niet geleden heeft.”

Aanvankelijk was de familie Jelies bang dat Borre door iemand zou zijn meegenomen. Janneke plaatste verschillende posts op Instagram met een emotionele oproep. Ze kreeg veel lieve reacties.

Janneke dankt nu iedereen die meeleefde. “We zullen onze Borre ontzettend missen!”

Bron: Instagram/De Gelderlander

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden