null Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Fidan Ekiz en vader van zoontje weer uit elkaar: “Een existentiële crisis”

Een klein jaar geleden was Fidan Ekiz (46) weer gelukkig met haar ex-man, Telegraaf-verslaggever Wierd Duk. Maar ze zijn opnieuw uit elkaar, schrijft Fidan in haar column in Vrouw.

Suzanna TimmerBrunopress/Patrick van Emst

Fidan en Wierd waren tussen 2013 en 2017 getrouwd en kregen samen zoontje Ferran (9). Vijf jaar later besloten ze het toch weer te proberen. Nu hebben ze voor de tweede keer hun relatie beëindigd.

De presentatrice is weer single, schrijft ze in haar Vrouw-column. Wat de reden is voor de nieuwe breuk, meldt ze niet. “Ik had verwacht in deze levensfase de belangrijkste zaken op orde te hebben en een saaiige, maar duidelijke dagelijkse routine te hebben. Huisje, boompje, beestje.”

Existentiële crisis

“Waar ík nu sta? Midden in een existentiële crisis”, gaat Fidan verder. “Geen relatie, geen idee wat ik verder wil op carrièrevlak en een onstilbare honger om de wereld over te reizen. Met kind.”

De presentatrice van Op1 sloeg de afgelopen jaren vaak programma‘s af, vertelt ze. “Nog niet zo lang geleden kreeg ik weer een aanbod. Veel geld. Niet gedaan.”

Helemaal vrij

Fidan heeft er toch vrede mee. “Deze crisis is het beste wat me is overkomen. Misschien ben ik wel raar, heb ik die trein wel gemist. Maar ik voel me wel helemaal vrij. Punt!”

Bron: Nouveau/Vrouw

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden