Filemon liet Trijntje komen, maar moest zelf gaan in ‘Het perfecte plaatje’: ‘De meest talentvolle fotograaf ligt eruit’ Beeld RTL
Filemon liet Trijntje komen, maar moest zelf gaan in ‘Het perfecte plaatje’: ‘De meest talentvolle fotograaf ligt eruit’Beeld RTL

Filemon liet Trijntje komen, maar moest zelf gaan in ‘Het perfecte plaatje’: ‘De meest talentvolle fotograaf ligt eruit’

In Het perfecte plaatje kregen de kandidaten de opdracht om parachutespringende soldaten op de kiek te zetten én om een beeld te maken van een modern sprookje. Vooral die laatste opdracht leverde... interessante plaatjes op.

Tara StokdijkRTL

Voor Filemon, die zich voor de opdracht behoorlijk bloot gaf, werd dat helaas zijn exit, tot groot ongenoegen van de kijkers.

‘Het perfecte plaatje’

Iedere kandidaat kreeg een eigen sprookje toebedeeld. De modellen waren ze zelf. Zo werd Filemon Pinokkio voor Trijntje en Trijntje Sneeuwwitje voor Filemon.

SM-Pinokkio

Trijntje bleek al gauw wilde plannen te hebben voor de moderne Pinokkio. Ze liet Filemon een sm-tuigje aantrekken. Daarna zette ze ’m vastgebonden in een tunnel neer. Arme Filemon vond het ontzettend ongemakkelijk en besloot wraak te nemen.

Masturberende Sneeuwwitje

En zo werd Trijntje ook niet bepaald charmant neergezet. Zij moest als moderne Sneeuwwitje namelijk masturberen op een foto van een appel, terwijl er dwergen toekeken. Een nogal... bijzonder tafereel.

Winnaar

Uiteindelijk werd de opdracht gewonnen door Tina de Bruin. Zij maakte van Geraldine een sexy Roodkapje en scoorde daarmee een 9. Dit kon ze goed gebruiken, want voor de soldatenshoot haalde zij slechts een 4,8.

Reacties

De afvaller van deze week is Filemon. Hoewel hij als sm-Pinokkio flink uit zijn comfortzone kwam, mochten al zijn inspanningen niet baten. De kijkers zijn daar behoorlijk ontevreden over. Zij zagen Filemon namelijk al als de winnaar van dit seizoen, en zagen Trijntje liever vertrekken. Een ding is zeker: de winnaar van dit jaar is een vrouw, want er zijn inmiddels geen mannen meer over.

We vroegen Trijntje Oosterhuis naar haar laatste keren. Wanneer heeft ze voor het laatst geshopt? En wanneer heeft zij voor het laatst een boek gelezen? Je komt het allemaal te weten in deze video:

Bron: RTL, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden