Filemon Wesselink geeft uitleg na bezorgdheid ‘HLF8’-kijkers: “Ik heb een ooglidcorrectie gehad” Beeld Still HLF8
Filemon Wesselink geeft uitleg na bezorgdheid ‘HLF8’-kijkers: “Ik heb een ooglidcorrectie gehad”Beeld Still HLF8

Filemon Wesselink geeft uitleg na bezorgdheid ‘HLF8’-kijkers: “Ik heb een ooglidcorrectie gehad”

Dinsdagavond zorgde Filemon Wesselink voor verwarring onder de kijkers van HLF8. Hij was te gast bij de talkshow, maar zag er anders uit dan anders.

Tara StokdijkStill HLF8

Er leek iets aan de hand te zijn met zijn ogen. ‘Filemon ziet er niet fris uit vandaag’, ‘Filemon moet vanavond wat eerder naar bed toe’ en ‘Wat is er met de ogen van Filemon aan de hand?’ schreven Twitteraars massaal.

Filemon Wesselink onderging ooglidcorrectie

Presentator Sam Hagens besloot Filemon er zelf even naar te vragen. Wat bleek? Nee, hij was niet op zijn oog geslagen en het lag ook niet aan zijn nachtrust. Filemon heeft een ooglidcorrectie ondergaan.

Hoofdpijn en vermoeidheid

“Ik kon de strijd tegen de ouderdom ook niet winnen. Die flappen gingen steeds meer hangen. Dat is een familiekwaaltje”, aldus Filemon. “Voelde je daar onzeker over?”, vroeg Sam vervolgens. “Nee, ik kreeg er vooral hoofdpijn van en werd er moe van. Je bent de hele tijd je wenkbrauwen omhoog aan het trekken.”

Wenkbrauwen vastgelijmd

De ingreep ging verder dan een stukje ooglid wegsnijden: “Als we dat doen, dan zakt het later alsnog, zei de arts. Dus ze hebben mijn wenkbrauwen van binnen vastgelijmd aan mijn hoofd.” De operatie vond pas anderhalve week geleden plaats, dus dat je daar nog iets van ziet, is niet gek: “Het is nog een beetje gezwollen.”

Maarten Spanjer, de oud-presentator van ‘Taxi’, is niet te spreken over de opmerkingen van zijn collega Ivo Niehe in diens nieuwe boek, ‘De afterparty’. Maarten zegt vals te worden beschuldigd en pakt Ivo Niehe meteen terug, vertelt entertainmentjournalist Matthijs Albers:

Bron: HLF8, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden