Maud zit tussen Yvon Jaspers en Boer Evert in. Beeld KRO-NCRV
Maud zit tussen Yvon Jaspers en Boer Evert in.Beeld KRO-NCRV

Flinke kritiek op déze dame uit ‘Boer zoekt vrouw’: “Zij is er alleen voor de kijkcijfers”

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw draait inmiddels op volle toeren. Afgelopen zondag konden we met z’n allen genieten van de dagjes uit van telkens één boer en vijf mogelijke liefdes. Een van die mogelijke geliefdes ligt, sinds ze uitgenodigd is voor de logeerpartij, flink onder vuur: Maud. Sommige kijkers vermoeden zelfs dat er sprake is van doorgestoken kaart...

Amanda WinkelmanKRO-NCRV

Maud (naast Yvon Jaspers op de foto) is een van de dames van de lieve, onhandige boer Evert. Ja, die met die grote handen, als we Maud mogen geloven. Al vanaf moment één voelde menig kijker aan dat zij en Evert geen match zouden zijn, maar tóch komt ze opvallend vaak in beeld en hoor je haar vaak door gesprekken die Evert heeft met andere vrouwen heen praten.

Bzv-kijkers verbijsterd over Maud

Het is een aanwezig, ietwat zweverig type, vinden kritische kijkers. Vast niet met kwade bedoelingen, zo denkt ook tv-recensent Angela de Jong, maar ze lijkt daardoor op geen enkel vlak met Evert te matchen. Toch nodigde hij haar na het dagje uit toch uit om een weekje te komen logeren op zijn boerderij. Kijkers zijn verbijsterd: het kan toch niet waar zijn dat Evert écht voor Maud valt?

Doorgestoken kaart?

Op Twitter blijven mensen maar aan de praat over Mauds nadrukkelijke aanwezigheid. Sommige kijkers denken zelfs dat de programmamakers ervoor hebben gezorgd dat Maud in het seizoen blijft...

Reactie KRO-NCRV

KRO-NCRV reageert via Shownieuws op alle commotie over Maud. Of nou ja, de omroep maakt duidelijk dat zij het ondanks alle kritiek goed maakt: “Er staat een groot team rondom de deelnemers en briefschrijvers. Zij worden overal goed in begeleid. Ze worden ook geadviseerd om niet op Twitter te kijken.”

Praat mee over Boer zoekt vrouw: “Maud wordt een probleem in de logeerweek”

Bron: KRO-NCRV, Shownieuws, Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden