Floor Jansen met succes geopereerd aan tumor in borst Beeld BrunoPress/David Heukers
Floor Jansen met succes geopereerd aan tumor in borstBeeld BrunoPress/David Heukers

Floor Jansen met succes geopereerd aan tumor in borst

Fijn nieuws voor Floor Jansen! De Nightwish-zangeres laat via Instagram weten dat haar borstoperatie goed is verlopen. Eerder deze week maakte ze in een openhartige post bekend dat ze borstkanker heeft.

Lize de BontBrunoPress/David Heukers

Onder een lief kiekje met haar dochter vertelt de zangeres over de operatie.

Prognose is goed

Floor, die met haar man en dochter Freja (5) in Zweden woont, kreeg iets meer dan twee weken geleden de diagnose. ‘Morgen word ik geopereerd om de tumor te verwijderen. Mijn prognose is heel goed. Het lijkt erop dat het een niet-agressieve vorm van kanker is’, schreef de zangeres woensdag.

Verlopen zonder verrassingen

Gelukkig is de operatie goed verlopen. ‘De operatie om de tumor weg te laten halen ging goed en verliep zonder verrassingen’, is te lezen bij een foto van Floor en haar dochter. ‘Ik herstel goed en zou snel weer aan de slag kunnen. Het zal wel een paar weken duren voordat het onderzoek naar de tumor is afgerond, ik houd jullie op de hoogte.’

Medisch personeel

In het bericht neem Floor ook de tijd om het medisch personeel te bedanken. ‘Ik voelde me volledig veilig in jullie handen. Jullie zijn strijders, niet alleen in het ziekenhuis waar ik was, maar wereldwijd. Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan!!!’

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden