Gouden Televizier-Ring Gala 2019 in het AFAS Live, Amsterdam.

Op de foto:   Frank Jansen en Rogier Smit Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Gouden Televizier-Ring Gala 2019 in het AFAS Live, Amsterdam.Op de foto: Frank Jansen en Rogier SmitBeeld EM-Press/Patrick van Emst

Frank en Rogier mogen niet meer praten over hun relatiebreuk

Frank en Rogier hebben een turbulente relatiebreuk achter de rug. Inmiddels werken de twee heren weer professioneel samen. Maar hoe het gaat op relationeel vlak, dat weet niemand. Daar mogen ze van Rtl niet meer over praten.

Shownieuws

In een interview met De telegraaf leggen ze uit hoe dat zit.

Frank en Rogier

De relatiebreuk van presentatoren en interieurstylisten Frank Jansen en Rogier Smit was landelijk nieuws. Alle ins en outs werden gedeeld en de heren namen geen blad voor de mond over elkaar en hun strubbelingen.

Mond houden

Tot nu. In een interview met De telegraaf geven de twee aan dat zij niet meer over hun relatie praten met de media. Dat mag namelijk niet meer van hun werkgever, Rtl. “Van Peter van der Vorst, onze tv-directeur, moeten we onze mond houden en ik heb beloofd dat ook te doen”, zegt een van de mannen.

Chemie

Toch laat het presentatieduo wel iets los over hun band. Die lijkt op dit moment goed te zijn. “De chemie tussen ons is niet uitgewerkt. We zijn volwassen mensen en we zijn bovendien professionals. Onze problemen hebben geen weerslag op ons werk. Meer kan en mag ik er niet over zeggen”, zegt Frank.

Nieuwe programma’s

Omdat Frank en Rogier inmiddels goed door één deur lijken te kunnen, werken ze dus nog altijd samen. Dat doen ze in het nieuwe programma De druiventros: d’r op of d’r onder.

Ook hopen Frank en Rogier nog een mooie toekomst in de televisiewereld te hebben samen. “Rogier en ik staan te popelen om weer aan de slag te gaan”, zegt Frank daarover. Of Rtl dat hetzelfde ziet, is onduidelijk.

Toen Frank en Rogier de overstap maakten naar Sbs, raakten zij hun eigen programma Paleis voor een prikkie kwijt. En dat kwam hard binnen bij Rogier. Hij pinkte een traantje weg.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: De telegraaf.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden