Frank sleept Rogier voor de rechter: “Er komt geen samenwerking meer” Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Frank sleept Rogier voor de rechter: “Er komt geen samenwerking meer”Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Frank sleept Rogier voor de rechter: “Er komt geen samenwerking meer”

Rogier Smit (46) heeft zijn ex-partner Frank Jansen (75) voor de rechter gesleept. Dinsdag stonden ze samen in de rechtbank omdat Rogier een omgangsregeling voor hun hond Coco wil treffen, maar daar zat Frank allerminst op te wachten.

Heibel om de hond

Frank en Rogier zijn uit elkaar en hebben de zorg over de honden eerlijk verdeeld. Frank zorgt voor Coco en Rogier voor Brownie, maar Rogier wil hond Coco ook graag nog zien.

Rechtszaak om hond Coco

Frank ziet dit alleen helemaal niet zitten: “Die arme hond, die heeft daar niks aan. Want die wordt dan iedere keer herinnerd aan dat baasje die hij vroeger ook nog had. Hij heeft een andere hond, die ik ook nog zou willen zien, maar heb daar niet om gevraagd.”

Geen uitspraak

Rogier besloot hem daarom voor de rechter te slepen, maar ook tijdens de rechtszaak die dinsdag plaatsvond, is er geen beslissing genomen. De rechter besloot geen uitspraak te doen en wil dat de twee er samen uitkomen.

Geen contact en geen samenwerking

Frank laat weten: “Natuurlijk komen we eruit. Ik ben altijd positief ingesteld. Er is altijd een oplossing, ook voor negatieve dingen.” Ondanks zijn optimisme laat Frank weten dat hij voorlopig liever geen contact wil met Rogier. Ook zit een samenwerking er niet meer in, dus een nieuw televisieprogramma van de twee heren hoeven we niet te verwachten.

Rogier Smit: “Ik was in tranen door verlies Paleis voor een prikkie”

Bron: RTL Boulevard.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden