Gerard Cox, Edsilia Rombley, Silver Metz, Do en Gordon in 'Onmogelijke duetten' Beeld Talpa TV
Gerard Cox, Edsilia Rombley, Silver Metz, Do en Gordon in 'Onmogelijke duetten'Beeld Talpa TV

Gerard Cox, Do en Gordon bezorgen kijkers ‘Onmogelijke duetten’ kippenvel en tranen

Het nieuwe seizoen van Onmogelijke duetten is weer subliem, als we kijkers mogen geloven. De bijzondere optredens van bekende Nederlandse zangers met hun grote idool vermaakt én ontroert. Dit keer traden Gerard Cox, Edsilia Rombley, Silver Metz, Do en Gordon op.

Faye HeijnisTalpa TV

Vooral de duetten van Gerard, Do en Gordon worden druk nabesproken.

Onmogelijke duetten

In Onmogelijke duetten, dat gepresenteerd wordt door Nick Schilder en Simon Keizer, treden bekende Nederlandse zangers op met hun grootste idool. The sky is the limit, want de makers brengen met technische hoogstandjes de zangeres en hun idolen samen in een bestaande clip. De zangers kunnen dus ook voor sterren kiezen die al overleden zijn. En zo resulteert het bijvoorbeeld in een ontroerend optreden van zanger Gerard Cox (82) met de in 1974 overleden cabaretier Wim Sonneveld.

Gerard Cox, Do en Gordon in Onmogelijke duetten

Precies dat optreden, waarin de heren Het dorp zingen, bezorgt kijkers kippenvel en tranen, laten ze weten op Twitter. ‘Wat een prachtig duet’ en ‘wat een mooi eerbetoon’, klinkt het. Ook zangeres Do maakt indruk met haar Together again-duet met Janet Jackson. ‘Ga deze opnemen alsjeblieft’, verzoekt een kijker. Gordon krijgt eveneens complimenten over zijn vertolking van Somewhere over the rainbow uit The wizard of Oz.

Onmogelijke duetten terugkijken

Helaas is het niet mogelijk om Onmogelijke duetten terug te kijken. “Wij hebben er voor gekozen om Onmogelijke duetten vanwege het bijzondere karakter van dit tv-programma voorlopig alleen via SBS6 aan te bieden en niet via KIJK.nl”, liet een woordvoerder eerder weten aan Veronica superguide. Wil je het zien, dan zul je de komende tijd dus elke zaterdagavond voor de buis moeten zitten om naar SBS6 te kijken.

Bron: Onmogelijke duetten (SBS6), Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden