Goed nieuws: er verschijnt deze zomer nog een nieuw seizoen van 'Een huis vol' op de buis Beeld KRO-NCRV
Goed nieuws: er verschijnt deze zomer nog een nieuw seizoen van 'Een huis vol' op de buisBeeld KRO-NCRV

Televisie

Goed nieuws: nog déze zomer nieuw seizoen van ‘Een huis vol’

Smul jij ook altijd zo van het programma Een huis vol? Goed nieuws! Want nog déze zomer verschijnt er een nieuw seizoen op tv.

Tara StokdijkKRO-NCRV

Het nieuwe seizoen is vanaf maandag 16 augustus 2021 te zien en bestaat uit maar liefst tien afleveringen.

Nieuw seizoen Een huis vol

In Een huis vol volgen we het reilen en zeilen van enorme gezinnen. Zo zien we in het nieuwe seizoen de familie Buddenbruck weer terug. Dit gezin bestaat uit maar liefst elf kinderen en ook het eerste kleinkind is daar inmiddels geboren. En ook de familie Jelies is weer van de partij: bij dit gezin is kind nummer negen op komst.

Déze familie doet niet meer mee

Ook de familie Adema zal na vier jaar weer in het programma verschijnen, dit gezin heeft onder andere een vierling in hun midden. De familie Kraan doet dit seizoen helaas niet meer mee.

Nieuw gezin

In het nieuwe seizoen zal ook een nieuw gezin geïntroduceerd worden: de familie Cudogham. Dit gezin bestaat uit vader Iven, moeder Cynthia en hun zeven kinderen. Ze wonen in een klein appartement op zeshoog in Amsterdam. Wat dit gezin uniek maakt? Ze willen hun ecologische voetstap zo klein mogelijk houden. Hmm, wat voor luiers zouden ze dan gebruiken (of gebruikt hebben)? Ze eten in ieder geval hoofdzakelijk veganistisch en ze hebben geen auto (maar een bakfiets). Dat levert vast interessante televisie op!

Kijken maar!

Gelijk zin in het nieuwe seizoen gekregen? Vanaf 16 augustus is Een huis vol gedurende twee weken elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1.

Annigje is allergisch maar heeft tóch een huis vol konijnen

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Linda.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden