Goed nieuws voor de familie Zeldenrust uit ‘Een huis vol’ Beeld  Stijn Ghijsen/KRO-NCRV
Goed nieuws voor de familie Zeldenrust uit ‘Een huis vol’Beeld Stijn Ghijsen/KRO-NCRV

Goed nieuws voor de familie Zeldenrust uit ‘Een huis vol’

De familie Zeldenrust, bekend van het tv-programma Een huis vol, heeft goed nieuws. Vader Jozua heeft zijn groot rijbewijs gehaald, waardoor hij nu een bus mag besturen. En dat maakt dat de familie mooie plannen kan smeden.

Tara Stokdijk Stijn Ghijsen/KRO-NCRV

In het laatste seizoen van Een huis vol zagen we al hoe Jozua zijn eerste proefles had. Nu laat de familie op Facebook weten dat het rijbewijs gehaald is.

Familie Zeldenrust uit ‘Een huis vol’ kan eropuit

De familie is heel actief op Facebook. Twee dagen geleden deelden ze daar al: ‘Jozua is richting Papendrecht gegaan voor z’n een-na-laatste rijles. Morgenochtend nog eentje en dan aansluitend afrijden voor zijn groot rijbewijs. Duimen jullie mee?’

Rijbewijs gehaald

Dat duimen heeft geholpen, want een dag later laat de familie weten dat Jozua geslaagd is voor het busrijbewijs, en dat in één keer! Jozua werd gelijk verrast door zijn vrouw en dochter Jedinja, die hem in Papendrecht gebakjes kwamen brengen om het te vieren.

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen op Facebook en daar is de familie blij mee: ‘Bedankt voor alle lieve felicitaties. Wij hebben er een feestje van gemaakt vandaag’, lieten ze weten.

Vakantieplannen

Dankzij het busrijbewijs kunnen de Zeldenrustjes eindelijk eens met z’n allen op vakantie naar het buitenland, wat ze zo graag willen. In een auto lukte dat niet, omdat het gezin veel te groot is. Nu vader Jozua een bus kan besturen, komt deze mooie droom ineens veel dichterbij.

Een vol huis? Dat is niets voor de vriend van Janine Abbring, Nieuwsuur-presentator Jeroen Wollaars. Hij wil niet samenwonen met Janine. Gelukkig is dat wederzijds.

Bron: Facebook familie Zeldenrust

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden