GTST zomercliff 2023 Beeld Tom Cornelissen
GTST zomercliff 2023Beeld Tom Cornelissen

‘Goede tijden, slechte tijden’ deelt eerste beelden van bloedstollende zomercliffhanger

De tijd van onbezorgdheid is voorbij. Het einde van het 33ste seizoen van Goede tijden, slechte tijden nadert. Traditiegetrouw sluiten de inwoners van Meerdijk het seizoen af met een spannende zomercliffhanger. De makers van Neerlands langstlopende soap hebben alvast de eerste beelden gedeeld.

Renée MulckhuijseTom Cornelissen

Zonder in details te treden, kunnen we alvast onthullen dat deze cliffhanger consequenties heeft voor alle inwoners van het soapdorp.

Eerste beelden van ‘Goede tijden, slechte tijden’-zomercliff

In de laatste aflevering van dit seizoen, die op 1 juni op RTL 4 wordt uitgezonden, maakt Meerdijk zich op voor de romantische dag van hun geliefde Henk en Laura. De twee oud-gedienden beloven elkaar dan eeuwige trouw, al gaat de dag gepaard met strubbelingen.

Na de huwelijksvoltrekking in de Rozenboom vertrekken alle inwoners naar de partyboot, waar het feest zich voortzet. Terwijl de gasten met elkaar genieten van de bruiloft, geeft iemand de liefdevolle dag onverwachts een compleet andere wending, met alle dramatische consequenties van dien.

De beelden:

null Beeld Tom Cornelissen
Beeld Tom Cornelissen
null Beeld Tom Cornelissen
Beeld Tom Cornelissen
null Beeld Tom Cornelissen
Beeld Tom Cornelissen
null Beeld Tom Cornelissen
Beeld Tom Cornelissen

Zomerstop

De zomerstop van Goede tijden, slechte tijden komt extra vroeg dit jaar. Normaal start de zomerstop begin juli en begint het nieuwe seizoen eind augustus. Dit jaar krijgen de acteurs een maand eerder vakantie. Daar staat tegenover dat RTL een ‘bloedstollend spannende cliffhanger’ belooft die ‘spectaculairder dan ooit’ is.

Na die cliffhanger is het wachten tot 28 augustus; dan begint het nieuwe seizoen. Wie een abonnement op Videoland heeft, kan de eerste aflevering van GTST op 24 augustus al online bekijken.

Actrice Bertrie Wierenga, bekend van haar rol als Shanti in Goede Tijden Slechte Tijden, mocht in de soap al een aantal keer een zwangerschap meemaken. In het echte leven heeft ze dit nog niet mogen ervaren, maar daar komt binnenkort wellicht verandering in, weet entertainmentjournalist Matthijs Albers.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden