‘Hello goodbye’: ontroering door hereniging moeder en zoontje na 2,5 jaar Beeld Still Hello Goodbye
‘Hello goodbye’: ontroering door hereniging moeder en zoontje na 2,5 jaarBeeld Still Hello Goodbye

‘Hello goodbye’: ontroering door hereniging moeder en zoontje na 2,5 jaar

Dinsdagavond was de slotaflevering van dit seizoen van Hello goodbye te zien. De meeste kijkers hielden het tijdens deze aflevering niet droog.

Tara StokdijkStill Hello Goodbye

Dit keer kwam presentator Joris Linssen in contact met een vrouw uit Pakistan. De vrouw is christelijk en moest wegens deze geloofsovertuiging vluchten uit Pakistan, ze was er namelijk niet langer veilig. Ze was op het moment van vluchten zwanger.

Hereniging na 2,5 jaar

Ze vluchtte naar Nederland met de baby in haar buik, maar moest haar man en peuterzoontje achterlaten. Wanneer Joris de vrouw spreekt, is het 2,5 jaar later. Haar oudste zoontje is inmiddels 5 jaar en heeft ze al die tijd niet gezien. Haar tweede zoontje kwam in Nederland ter wereld. Haar man heeft dat kindje nog nooit gezien.

De liefste buren

Al die tijd had de vrouw veel steun aan haar achterburen in Nederland, die ook in de uitzending te zien zijn. “Ik hou van haar en zij van ons”, vertelt de buurvrouw.

Reacties

In de aflevering is te zien hoe de vrouw haar man en zoontje weer in de armen kan sluiten en dat vinden de kijkers zeer ontroerend. Op Twitter wordt het verhaal hartverscheurend genoemd. Ook zijn mensen diep getroffen omdat het 5-jarige zoontje zijn moeder bijna niet herkent.

Joris Linssen vertelt openhartig over zijn vrouw

Bron: Shownieuws, Linda.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden