The Masked Singer panelleden Beeld William Rutten
The Masked Singer panelledenBeeld William Rutten

Het paard verbaast panel én kijkers tijdens onthulling in ‘The masked singer’

Meestal is het voor de panelleden en kijkers van The masked singer niet zo spannend meer wie er in het kostuum zit, maar dit keer zat iedereen op het puntje van zijn stoel. Wie zat er toch in het pak van het paard?

Demi SchoenmakersWilliam Rutten

Niemand wist te raden wie er schuilging achter het grote masker. Bij het zien van de presentatrice vielen de monden van panelleden Carlo Boszhard, Loretta Schrijver, Gerard Joling en Buddy Vedder open. “Nee joh, hou op!”, riep Buddy.

‘The masked singer’

Nog even in het kort: in The masked singer treden vermomde BN’ers op van wie meestal niet bekend is dat ze kunnen zingen. In twee teams proberen Gerard & Buddy en Carlo & Loretta te raden wie er in de pakken verstopt zitten. Ze luisteren naar de stem, maar maken ook gebruik van alle hints in de voorstelvideo’s.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Het paard in 'The masked singer' Beeld RTL
Het paard in 'The masked singer'Beeld RTL

Gokken maar

Het gokken van de BN’ers blijkt af en toe erg lastig te zijn. Zo hadden ze géén idee wie in het pak van het paard zat. Carlo gokte Nada van Nie, een voormalige SBS-presentatrice die tegenwoordig documentaires maakt. Loretta durfde te wedden dat Olcay Gulsen in het pak verscholen zat, Gerard dacht aan Kim-Lian van der Meij en Buddy vulde Patty Brard in.

In shock

Ze hadden het stuk voor stuk fout. En ook de kijkers zaten er goed naast. Het paard bleek namelijk Bridget Maasland te zijn. “Ongelofelijk dat je met zoveel hints het nog niet wist”, reageerde ze. De panelleden wisten niet wat ze hoorden. “Nee joh, hou op!’’ riep Buddy. Ook Gerard sloeg zichzelf voor het hoofd. “Het is stom van ons, echt stom.”

De hints

Achteraf is het makkelijk praten, maar stiekem waren de hints inderdaad erg duidelijk. Al snel werd duidelijk dat het paard eerder voor SBS 6 presenteerde. Ook verscheen het Hollywood-logo in beeld vanwege het programma Bridget in Hollywood en het vogeltje verwees naar haar zoon Mees. Verder sloeg het cijfer 74 natuurlijk op haar geboortejaar 1974, ging het woord ‘perfect’ over haar deelname aan Het perfecte plaatje, waar ze 10 scoorde voor een perfecte foto en als laatste ging ze ooit met de billen bloot in de Playboy. Duidelijker kan haast niet, toch?

Bron: The masked singer, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden