Hilariteit bij de kijkers: John de Bever krijgt botox Beeld RTL
Hilariteit bij de kijkers: John de Bever krijgt botoxBeeld RTL

Hilariteit bij de kijkers: John de Bever krijgt botox

Kijkers van De Bevers lagen donderdagavond in een deuk om John de Bever, die een simpele doktersafspraak verliet met botox in zijn voorhoofd. Vooral de reden voor zijn behandeling zorgt voor verbazing.

Lize de BontRTL

De Bevers volgt het leven van John de Bever en zijn partner en manager Kees Stevens.

Oren uitspuiten

Johns bezoekje aan de dokter om zijn oren uit te spuiten wegens zijn slechte gehoor, krijgt een onverwachte wending. Op het laatste moment kiest hij voor een prikje in zijn voorhoofd en dat doet hij om een bijzondere reden.

Van de trap gevallen

“Ik ben vroeger met de kinderwagen van de trap gevallen en daarom is het hier een beetje scheef gegroeid”, zegt John terwijl hij wijst naar zijn voorhoofd. Partner Kees weet echter helemaal niets van dit verhaal af. “Is dit verhaal wel echt waar?”, vraagt deze zich af.

Oudere George Clooney

De cosmetische ingreep gaat niet zonder slag of stoot. Ineenkrimpend ondergaat John het ‘venijnige spuitje’. Gelukkig is de volkszanger hartstikke blij met het resultaat. Sterker nog: hij vindt dat hij op een oudere versie van George Clooney lijkt. “Je bent gewoon plastic fantastic”, verbetert Kees hem.

Reacties

Op Twitter wordt er hard gelachen om het fragment: ‘Nou, nog meer botox en die lach verdwijnt vanzelf’, grapt een kijker.

Bron: RTL

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden