Hoe gaat het met Miguel na hartinfarct? De Buddenbruckjes geven een update Beeld Stijn Ghijsen/KRO-NCRV
Hoe gaat het met Miguel na hartinfarct? De Buddenbruckjes geven een updateBeeld Stijn Ghijsen/KRO-NCRV

Hoe gaat het met Miguel na hartinfarct? De Buddenbruckjes geven een update

Miguel Buddenbruck (21) werd vorige week getroffen door een hartinfarct. Zijn moeder laat nu via Instagram weten dat het iets beter met hem gaat.

Tara StokdijkStijn Ghijsen/KRO-NCRV

De familie kreeg de schrik van hun leven toen Miguel plotseling bewusteloos raakte en met de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar werd al snel duidelijk dat de twintiger een hartinfarct had gekregen.

Miguel Buddenbruck getroffen door hartinfarct

Zijn moeder Thaila liet kort daarna op Instagram weten hoe bang ze was. Ze vreesde dat hij ‘ertussenuit zou glippen’. Ook liet ze weten dat ze haar zoon niet mocht bezoeken in het ziekenhuis in Duitsland, omdat ze daar nog strenge coronaregels hebben.

Nieuwe update

Inmiddels gaat het beter met Miguel, laat Thaila in een nieuwe Instagrampost weten. ‘Hij is nog niet de oude Miguel, maar dat heeft natuurlijk tijd nodig’, schrijft ze. Ze laat weten dat hij weer tijdelijk thuis woont en dat vindt ze fijn. ‘We zijn dankbaar dat hij weer bij ons is.’ Het beeld van het beruchte moment staat nog altijd op haar netvlies, en dat is lastig: ‘We moeten dit allemaal gaan verwerken en een plekje geven.’

Lieve reacties

Thaila bedankt haar volgers voor de lieve berichtjes: ‘Dat doet ons gezin supergoed.’ En ook nu stromen de mooie woorden binnen. Zo ook van de familie Jelies, ook bekend uit Een huis vol. Zij schrijven: ‘Heel veel sterkte, Thaila. De verwerking zal nog wel even duren, alles op zijn tijd. Fijn dat het met Miguel de betere kant op gaat en dat hij thuis woont.’

Kunnen groenten en fruit de kans op kanker en hart- en vaatziekten verminderen?

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden