Humberto Tan is de eerste gast in ‘Zomergasten’ en híer zal het over gaan Beeld Brunopress
Humberto Tan is de eerste gast in ‘Zomergasten’ en híer zal het over gaanBeeld Brunopress

Humberto Tan is de eerste gast in ‘Zomergasten’ en híer zal het over gaan

Op zondag 24 juli gaat de nieuwe reeks, de vijfendertigste alweer, van het VPRO-programma Zomergasten van start, met... Humberto Tan.

Lizette van LoenenBrunopress

In het programma, een reeks van zes afleveringen, trapt de presentator af met zijn ideale televisieavond. Hij zal met Janine Abbring, de gastvrouw van het televisieprogramma, in gesprek gaan over het belang van interviewen, de kracht van de natuur en entertainment.

Rechtvaardigheid zoals zijn moeder het hem geleerd heeft

Ook deelt Humberto op de website van het programma: “Het zal gaan over het belang van rechtvaardigheid, zoals mijn moeder me dat heeft geleerd.” Humberto groeide op in de Amsterdamse Bijlmermeer, waar zijn moeder maatschappelijk werker was en naam maakte als activist die zich inzet voor de emancipatie van Surinaams-Nederlandse vrouwen.

Tik-tok-fragmenten

Ook zegt hij plannen te hebben voor een paar Tik-Tok-fragmenten. “Mijn Zomergasten-avond is uiteindelijk een weerslag van mijn karakter en een compendium van mijn interesses.”

Bron: Zomergasten (VPRO)

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden