Op déze datum gaat het nieuwe muziekprogramma van Ilse DeLange en Matthijs van Nieuwkerk van start Beeld Brunopress
Op déze datum gaat het nieuwe muziekprogramma van Ilse DeLange en Matthijs van Nieuwkerk van startBeeld Brunopress

Ilse DeLange en Matthijs van Nieuwkerk zoeken publiek voor hun nieuwe muziekprogramma

In september vorig jaar maakten Ilse Delange en Matthijs van Nieuwkerk in Matthijs gaat door bekend dat ze samen een nieuw muziekprogramma gaan presenteren. Tot nu toe was nog niet bekend wanneer het programma op de buis zou verschijnen en hoe het zou heten, maar inmiddels weten we meer!

Tara StokdijkBrunopress

En als je het wilt, kun je nog opnames bijwonen.

Ilse DeLange en Matthijs van Nieuwkerk maken samen programma

“Wij hebben ons allebei lopen ergeren aan dat er al jarenlang geen muziekprogramma op de televisie is waar muziek in de hoofdrol staat”, zei Ilse toen de twee het programma aankondigden. “Muziek verdient om in z’n kracht op een podium opgetild te worden en de noodzaak is alleen maar groter geworden de afgelopen tijd.”

Startdatum Pop22

De verwachtingen van de kijkers waren direct torenhoog en nu blijkt dat we er helemaal niet lang meer op hoeven te wachten. Vanaf donderdag 19 mei is het te zien bij BNNVARA op NPO 1. Het muziekprogramma krijgt de naam Pop22. In het programma spelen verschillende Nederlandse artiesten voor elkaar en voor publiek. Ilse DeLange deelt dat in ieder geval singer-songwriter Froukje, zangeres Davina Michelle en band DI-RECT te zien zijn in het programma.

Waar pop, rock, soul, hiphop en dance samenkomen

BNNVARA beschrijft het nieuwe programma als volgt: “Een programma vanaf de meest avontuurlijke middenstip van Nederland. Op die middenstip staan presentatoren Ilse en Matthijs. En in een cirkel daaromheen een geweldige etalage van onze Nederlandse popmuziek in de breedste zin van het woord. De populairste bands en artiesten van het moment, legendarische muziekgroepen, beginnende muzikanten en nog onontdekte talenten: allemaal staan ze op die enige plek op de Nederlandse televisie waar pop, rock, soul, hiphop en dance samenkomen.”

Geef je op als publiek

Lijkt dit programma je nú al leuk en zou jij wel in het publiek willen zitten? Dat kan! Op Instagram doet Ilse een oproep: ze zoekt mensen die de opnames bij willen wonen. Die zijn al snel, namelijk op dindag 5 en woensdag 6 april in de tv-studio’s in Almere. Klik hier om je tickets te scoren.

Matthijs van Nieuwkerk is een geliefde presentator in Nederland, maar vanuit België krijgt hij kritiek:

Bron: AD

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden