Is dit het bewijs dat ‘MAFS’ Stephan en Patricia nog samen zijn? Beeld Studio Haviq/Nander de Wijk
Is dit het bewijs dat ‘MAFS’ Stephan en Patricia nog samen zijn?Beeld Studio Haviq/Nander de Wijk

Insta-official: is dit het bewijs dat ‘MAFS’ Stephan en Patricia nog samen zijn?

Stephan en Patricia stapten als laatste koppel in het Married at first sight-huwelijksbootje. De match lijkt op papier goed, maar of de twee ook nog getrouwd zijn, weten we volgende week pas. Wel lijken ze een hint te geven op social media.

Marlies PostemaStudio Haviq/Nander de Wijk

Doordat kandidaten Martijn en Nicole vroegtijdig het experiment besloten te verlaten, kregen Stephan en Patricia toch nog de kans om te trouwen in Married at first sight. De experts hadden meteen veel vertrouwen in deze match en in de afleveringen hadden de twee het ook erg gezellig met elkaar. Ze genoten van hun huwelijksreis in Spanje en deelden ook daarna veel gezellige momenten.

Zijn Stephan en Patricia uit MAFS nog samen?

Stephan blikt op Instagram met een aantal gezellige foto's terug op de huwelijksreis in Sevilla en Valencia. Daarbij schrijft hij: ‘Wat een prachtige tocht was dit in goed gezelschap. Het leven is mooier als je er alles uit weet te halen!’ Met die tekst zegt hij nog niet zo veel over de huidige stand van zaken, maar de reactie van Patricia zegt misschien al wel wat meer. Zij schrijft: ‘Gelukkig hebben we de 100.000 selfies nog.’ Daarmee verklapt ze misschien niet dat ze helemaal hoteldebotel is, maar het feit dat de twee elkaar nog volgen op Instagram én ook actief op elkaars posts reageren, betekent misschien wel wat. Zou dit inderdaad verklappen dat de twee nog steeds gelukkig getrouwd zijn? Het zou zo leuk zijn...

Bron: Shownieuws.nl

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden