Jada Borsato over de liefdeshereniging van haar ouders: “Ben blij dat ze niet te hard van stapel lopen” Beeld BrunoPress
Jada Borsato over de liefdeshereniging van haar ouders: “Ben blij dat ze niet te hard van stapel lopen”Beeld BrunoPress

Marco & Leontine

Jada Borsato over de liefdeshereniging van haar ouders: “Ben blij dat ze niet te hard van stapel lopen”

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Marco Borsato en Leontine zijn weer bij elkaar. Leontine en dochter Jada spraken vandaag voor het eerst over deze liefdeshereniging.

Tara StokdijkBrunoPress

Zo liet Jada aan Shownieuws weten dat ze blij is dat haar ouders het nog rustig aan doen en vertelt Leontine dat zij en Marco voorlopig ieder hun eigen woning houden.

Leontine over het jaar zonder Marco

Leontine vertelt dat het jaar zonder Marco haar ook goed heeft gedaan: "Tijdens zo'n jaar in de gekke coronatijd vond ik het mooi dat het mij gegund was om goed voor mezelf te zorgen. Dat geldt ook voor Marco, we hebben dat beide los van elkaar kunnen doen. Zelfzorg heeft Marco en mij veel gebracht".

Dankbaar voor de hereniging

Leontine laat voor het eerst weten hoe blij ze is om weer samen te zijn met Marco: “Als je dat uiteindelijk ook weer bij elkaar kunt vinden, is dat heel mooi. Daar ben ik heel dankbaar voor, want dat is niet iedereen gegund".

De droom van ieder kind

Dochter Jada Borsato is ook dolgelukkig dat haar ouders weer bij elkaar zijn: “Dat is natuurlijk de droom van ieder kind, als dat mogelijk is in ieder geval. In ons geval was dat gelukkig mogelijk".

Niet te hard van stapel

Wel is Jada blij dat haar ouders de tijd ervoor nemen: “Ze doen het rustig aan en ze doen lekker hun eigen ding. Daar ben ik trots op, ze lopen niet te hard van stapel. En het is heel leuk dat ze het samen weer gezellig hebben. Daar ben je als kind uiteraard heel blij mee”.

Op een gezonde manier close

Sterker nog, Jada laat weten: “Ik heb nooit echt het gevoel dat mijn ouders gescheiden waren. Ze waren heel close nog steeds, op een gezonde manier. Dat was heel fijn voor ons als kinderen. Dat maakt het wel makkelijker".

Liefdeshereniging

Volgens Jada is er niet een bepaald moment geweest waarop haar ouders besloten om weer bij elkaar te komen: “Ik denk dat dat heel erg geleidelijk en vanzelf is gegaan. Ze hebben continu naar hun gevoel en hun hart geluisterd. En bij elkaar zijn voelde goed".

Relatie met de media

Over de relatie van Marco en Leontine wordt veel geschreven in de media. Voor Leontine hoeft dat niet zo: “Marco moest er wel over praten omdat hij nu weer aan het zingen is. Maar voor mij hoeft het niet bekend te worden, ik denk dat wij juist heel erg dichtbij onszelf moeten blijven. En dat we gezien worden met z'n tweeën, dat is nou eenmaal zo".

Eigen woning

Ze vult aan: “Dat we van elkaar houden, hebben we nooit onder stoelen of banken gestoken. Dat is ook nooit weggeweest. We doen het rustig aan, we blijven allebei op ons eigen plekje wonen, maar we hebben het nu heel gezellig samen en daar genieten we van".

Leontine en Marco Borsato zoeken steun bij dit medium

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden