Jan Smit bevestigt nieuw seizoen ‘Beste zangers’
 Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Jan Smit bevestigt nieuw seizoen ‘Beste zangers’Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Jan Smit kondigt nieuw seizoen ‘Beste zangers’ aan: “Dit jaar weer in buitenland”

Goed nieuws voor liefhebbers van het muziekprogramma Beste zangers: Jan Smit heeft bevestigd dat er een nieuw seizoen aankomt. Dit vertelde de Volendamse zanger bij Ekdom in de Morgen op Radio 10, waar hij dinsdagochtend te gast was.

Ismay GijsenBrunopress/Patrick van Emst

In het radioprogramma vroegen luisteraars zich af of er een nieuw seizoen komt van Beste zangers. “Ja, er komt een nieuw seizoen”, bevestigt Jan. “Sterker nog: wij gaan op heel korte termijn met de hele club op pad. En dat is dit jaar weer in het buitenland.”

Beste zangers weer op Ibiza?

Vanwege de pandemie werd het programma vorig jaar in Nederland opgenomen, voorheen was dat op Ibiza. Jan kan alleen niet zeggen of de opnames dit jaar weer op het Spaanse eiland zullen plaatsvinden. “Dat zou zomaar ergens anders kunnen zijn”, zegt hij mysterieus.

Beste zangers in Landgraaf

Jan is blij dat Beste zangers weer plaatsvindt in het buitenland. Vorig jaar werd het seizoen opgenomen in Landgraaf. “Landgraaf was ontzettend mooi, maar wat je merkt is dat als je met z’n allen weg bent op een locatie in het buitenland, je meer weg bent van de sleur”, legt Jan uit. “Dan krijg je andere gesprekken, dan krijg je een andere band zo’n hele week met artiesten onder elkaar. Als je daar dan in Landgraaf zit dan heb je wel ongeveer de sfeer, maar net niet helemaal.”

Wanneer het nieuwe seizoen begint en welke artiesten deelnemen, is nog niet bekend.

In Beste zangers komen de mooiste optredens en leukste duetten voorbij. Maar zangeres Marianne Weber bedankte vriendelijk toen zij voor het muziekprogramma werd gevraagd:

Bron: Radio10

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden