Jennifer Ewbank maakt ook melding van grensoverschrijdend gedrag binnen TVOH Beeld Brunopress
Jennifer Ewbank maakt ook melding van grensoverschrijdend gedrag binnen TVOHBeeld Brunopress

Jennifer Ewbank is terug met nieuwe single na ‘pittige tijd’

Het is alweer een jaar geleden dat de dochter van Jennifer Ewbank met een schedelbreuk in het ziekenhuis belandde, nadat ze op haar eigen verjaardagsfeestje door een pony tegen haar hoofd werd getrapt. Therapie hielp moeder en dochter er weer bovenop. Moeder Jennifer komt nu zelfs met een nieuwe single.

Milou WindhorstBrunopress

Emily eindigde haar zevende verjaardag in een traumahelikopter. Die bracht haar na het ongeluk met de pony naar het ziekenhuis, waar ze twee weken moest blijven. Daarmee was de kous niet af, want eenmaal ontslagen moest het meisje aan de medicatie.

“Omdat ze tot eind augustus bloedverdunners krijgt vanwege de trombose in haar hoofdje, zijn we nog wel voorzichtig en moeten we uitkijken met vallen en stoten in verband met risico op inwendige bloedingen”, zei Jennifer daar destijds over. “Dat was wel een heel pittige tijd. Maar ze doet het echt heel goed.”

EMDR-therapie

Inmiddels is Emily weer zo goed als hersteld. “Fysiek gaat ze heel goed”, vertelt Jennifer. “Mentaal waren er wat angsten. Maar we hebben een hoop EMDR-sessies achter de rug, dat heeft echt wonderen verricht.”

Ook voor Jennifer, die zag gebeuren hoe haar dochter door de pony werd toegetakeld, hielp de therapie. “Het was natuurlijk heel intens om dat zelf te zien, daar heb ik echt last van gehad.”

Tijd om te knallen

Na een pittig jaar pakken Jennifer – zangeres en halfzus van John Ewbank – en haar gezin de draad langzamerhand weer op. Zo zijn ze onlangs, voor de achtste verjaardag van Emily, naar Disneyland Parijs geweest.

En, zoals Emily’s het zei: “Mama vond het ook weer een beetje tijd om met de muziek te knallen.” Met andere woorden: Jennifer heeft de afgelopen tijd aan een nieuwe single gewerkt. Maak kennis met Tegenwicht, die je hieronder ziet én luistert:

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden