MARKENBINNEN, 26-08-2021, Fort Markenbinnen

Persdag Expeditie Robinson 2021 opo Fort Markenbinnen
FOTO: Brunopress/Patrick van Emst

Op de foto / On the photo: John de Bever Beeld Brunopress/Patrick van Emst
MARKENBINNEN, 26-08-2021, Fort MarkenbinnenPersdag Expeditie Robinson 2021 opo Fort MarkenbinnenFOTO: Brunopress/Patrick van EmstOp de foto / On the photo: John de BeverBeeld Brunopress/Patrick van Emst

John de Bever irriteert kijkers ‘Expeditie Robinson’: “Kinderachtig gedrag”

Sinds een paar weken weet Expeditie Robinson elke donderdagavond weer ruim een miljoen mensen aan de buis te kluisteren. Dit jaar zijn er twee expedities gestart: een met achttien nieuwe deelnemers, en een expeditie met acht oud-deelnemers die een tweede kans krijgen. Donderdagavond belandde John de Bever op dit ‘Tweede Kans Eiland’, maar daar maakte de zanger geen goede beurt.

Kim Van WeeringBrunopress/Patrick van Emst

Zowel bij een aantal mede-expeditieleden als bij de kijkers thuis niet.

Op Tweede Kans Eiland is de groep van acht oud-deelnemers in een paar dagen tijd al aardig hecht geworden. Als John de Bever na het winnen van het duel tegen Eva zich bij de groep - die klaarstaat voor een nieuwe proef om immuniteit - aansluit, is dat voor alle negen kandidaten dan ook flink wennen.

Charmeoffensief

JayJay wint de spannende opdracht uiteindelijk, en hoeft zich bij de Eilandraad geen zorgen te maken. John daarentegen wel - want als nieuweling in de groep voelt hij al meteen dat het lastig gaat worden om te mogen blijven. Voor de zanger zit er maar één ding op. Hij besluit vol voor een charmeoffensief te gaan en roept op om eilandgenoot Rob Geus naar huis te stemmen. De presentator heeft al een zwarte stem op zijn naam staan, en is bang dat het avontuur voor hem - net als de vorige keer - veel te snel ophoudt.

Paniek bij Rob

Rob ergert zich al snel mateloos aan het gedrag van zijn kersverse eilandgenoot John. Niet zo gek ook natuurlijk; de presentator wordt binnen een dag behoorlijk zwartgemaakt door John - die er heilig van overtuigd is dat Rob verreweg de zwakste kandidaat is. En dat maakt hem een tikkeltje bang. “Ik zie de paniek in de ogen van Rob. Hij wordt zo onzeker”, aldus kampgenoot Wietze .

Het gedrag van John valt ook bij de kijkers thuis allesbehalve in goede aard:

Bron: Twitter, RTL XL

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden