Johnny de Mol blundert in ‘HLF8’: “Hazes wordt 75 jaar” Beeld SBS6
Johnny de Mol blundert in ‘HLF8’: “Hazes wordt 75 jaar”Beeld SBS6

Johnny de Mol blundert in ‘HLF8’: “Hazes wordt 75 jaar”

HLF8 stond donderdagavond deels in het teken van André van Duin die binnenkort 75 kaarsjes mag uitblazen. Johnny de Mol versprak zich tijdens de aflevering en zei per ongeluk dat niet André van Duin maar André Hazes 75 jaar wordt.

Lize de BontSBS6

Een foutje kan natuurlijk gebeuren.

Zonder André geen Snollebollekes

Aan de talkshowtafel schoven Jan Slagter, Willeke Alberti en mega-fan Rob Kemps aan. “Als kind ademde ik André van Duin”, vertelt Rob. “Hij is tijdloos. Als je komieken van nu ziet, is het soms achterhaald. André van Duin is de allergrootste.”

Rob vertelt zelfs dat Snollebollekes er niet zou zijn geweest zonder André. De komiek en presentator is altijd een enorme inspiratie voor hem geweest. “De act Snollebollekes is anders dan André van Duin maar hij heeft mij wel enorm gevormd als kind en puber.”

André Hazes

Als Johnny het gesprek afsluit en over wil gaan op het optreden van de 3J’s, zegt hij per ongeluk: “André Hazes blaast zondag 75 kaarsjes uit.” Een tikkeltje ongemakkelijk, omdat André Hazes Senior al jaren niet meer onder ons is en André Hazes Junior is pas 28 jaar. Hoewel zijn verspreking bij de gasten onopgemerkt bleef, hoorde Twitterend Nederland het wél.

Bron: HLF8

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden