Jongetje of meisje? Maxime maakt geslacht tweede kindje bekend in 'Chateau Meiland' Beeld still SBS
Jongetje of meisje? Maxime maakt geslacht tweede kindje bekend in 'Chateau Meiland'Beeld still SBS

Jongetje of meisje? Maxime maakt geslacht tweede kindje bekend in 'Chateau Meiland'

Maxime Meiland maakte onlangs bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Of de realityster een jongetje of meisje verwacht, dat werd maandagavond in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland onthuld.

Redactiestill SBS

Voor de bijzondere onthulling hebben Maxime en Leroy een taart geregeld. De kleur van de vulling verraadt of ze een jongen of meisje krijgen. Ouders Martien en Erica, zus Montana en vriend Dirk en natuurlijk kleine Claire zijn aanwezig bij het spannende moment. Ook de familie van Leroy is naar Hengelo gekomen.

Teleurstellende taart

Wanneer Maxime de taart die ze besteld heeft voor het eerst ziet, is ze toch iets teleurgesteld. Het ziet er namelijk uit als een gewone slagroomtaart. “Dit is helemaal niet wat ik bedoeld had. Wat vreselijk!”, laat ze weten. Martien begrijpt haar: “Zo’n taart neem je als je vijftig jaar getrouwd bent”. Toch doen ze het er -na een paar kleine aanpassingen- maar mee, het gaat immers om de vulling van de taart.

Maxime Meiland onthult geslacht tweede kind

Van tevoren spreken de gezinsleden hun verwachtingen uit. Erica denkt dat het een jongetje wordt: “Als ik naar die taart kijk, voel ik blauw van binnen”, laat ze weten. Ook Leroy denkt dat hij een zoon krijgt. Martien denkt daar anders over, hij verwacht een meisje. Ook Maxime zelf denkt dat ze weer een meisje krijgt. Hierdoor weet Martien het écht zeker: “Jij zegt dat het een meisje wordt en de vorige keer had je ook gelijk, dus ik ga helemaal van jou op aan”, aldus de voormalig kasteelheer. Niet veel later verandert Maxime van gedachte en denkt ze toch een jongetje. Wanneer Maxime en Leroy de taart aansnijden, krijgen ze het antwoord.

Het is een…

…meisje! Maxime had het in eerste instantie goed aangevoeld, ze is inderdaad weer in verwachting van een meisje. Kleine Claire krijgt een zusje. Ook Martien had het goed. Hij is zo blij dat hij nog een kleindochter krijgt, dat hij helemaal emotioneel wordt.

Reacties

De kijkers van Chateau Meiland laten massaal op Twitter weten dat ze het ontzettend leuk vinden voor Maxime en Leroy dat er nog een kleine meid op komst is. En om de hysterische reactie van Martien moeten de kijkers stiekem hard lachen.

Dit huis kochten de zwangere Maxime Meiland en haar vriend:

Bron: SBS, Twitter. Beeld: still SBS.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden