'Kamp van Koningsbrugge'-deelnemer naar huis gestuurd Beeld AVROTROS
'Kamp van Koningsbrugge'-deelnemer naar huis gestuurdBeeld AVROTROS

‘Kamp van Koningsbrugge’-deelnemer naar huis gestuurd: “Harde maar terechte beslissing”

In Kamp van Koningsbrugge namen kijkers donderdagavond afscheid van een van de kandidaten. Door een ontoelaatbare actie besluiten instructeurs Ray en Dai dat de deelnemer naar huis moet. Via Twitter laten kijkers weten dat ze achter deze beslissing staan.

Lize de BontAVROTROS

De nieuwe aflevering van Kamp van Koningsbrugge werd vorige week uitgesteld, maar het was het wachten meer dan waard.

Rake klappen

In de laatste aflevering was te zien dat Omar zijn boekje te buiten ging bij het parcours militair. De Rotterdamse deelnemer gaf zijn tegenstander een aantal rake klappen en een trap na, terwijl zijn tegenstander zich overgaf. Als de instructeurs hem boos confronteren met zijn gedrag, wil Omar het het programma verlaten. Maar na een kort gesprek met Jeroen van Koningsbrugge besluit hij toch te blijven.

Vechter

Dai vindt de actie echter ontoelaatbaar en roept Ray en de consorten bij elkaar voor spoedoverleg. “Het lijkt erop dat hij zijn beheersing verliest en dat komt waarschijnlijk door zijn achtergrond. Het is een vechter. Hij heeft zijn hele jeugd moeten vechten”, legt Dai uit. “Maar wanneer ik hem op zijn gedrag aanspreek, staat hij wéér op het punt om op te geven.”

Kijkers

De groep besluit uiteindelijk om Omar naar huis te sturen. De deelnemer zegt dat hij de exit deels had verwacht, maar deels ook niet. Toch noemt hij zijn deelname een mooie ervaring en keert hij met een opgeheven hoofd terug naar huis. Kijkers van het programma zeggen online dat ze achter het besluit van Ray en Dai staan.

Bron: AVROTROS

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden